Aulia: My Miracle Birth Story..

Assalammualaikum..

Apa khabar pembaca² yang setia mengunjungi blog Bonda... lama giller kot aku tak update blog nie dek keterlekaan membaca kisah muka buku orang lain.. ekekeke.. majalah online terkini lagi up to date.. iyo dak.. hahaha...

Tahun 2016 telah begitu pantas berlari meninggalkan kita yang terkial² bertatih mengharung ketidaktentuan ekonomi di tahun ini... lama tak lama tak update blog.. baby Aulia.. anak aku yang ke-5 dah umo 7 bulan lar.. aku tak pernah bagitau the adventure of her birth story kan... heee... ada ker yang nak tau?  Citer peram kalah pekasam dah nie.. tapi masih segar di ingatan.. yerlah melahirkan anak  memang sejarah yg tidak akan dapat dilupakan seorang ibu.. tak kiralah berapa org anak dia dah lahirkan.. nak² yang lain dari yang lain.. sebab per?  Sebab Aulia aku lahirkan di rumah.. di dalam bilik tidur kami.. disambut suamiku sendiri.. hmmmmmmm.... (tarik nafas dalam²) hehehe... aku sajer peram.. sebab tak suka mengundang kontroversi.. aper ingat artis jer ker boleh kena gosip.. bleh jadik femes.. org² biasa² kalau nak jadik femes.. buat lar hal yang pelik².. zaman teknologi maklumat nie.. segala yang dikongsikan sekelip mata boleh diviralkan.. today u are nobody... tup² tomorrow.. every eyes.. everybody yang entah saper² semua pandang ko.. kenal ko... omaiiii... plssss... I just wanna jot down my story.. kisah biasa dari kehidupan aku yg biasa² sahaja.. sejarah keluarga untuk dibaca anak².. kenang²an untuk dibaca kembali bila dah tua.. :)

Nanti sambung..



Published: 2016-02-24 Hit: 13 Laman Asal
I Can't Handle My Self !
Assalammualaikum.. malam ni tibe2 je nak update ni.. hari ade kelas dari pagi sampai ptg.. kelas pagu sume ok je tapi kelas petang aku kena marah dgn 'cik' ni sebab masuk lambat.. dengan selambe .. ..
ALL MY LIFE
It was not so long agowhen I thought I'd never meet someone like you.Wrong was I, thinking I'm in controlBelieving I'd never fall.All my life I thought no one would .. ..
"My Aim my DestinY .".
Assalammualaikum,.. hey guys.. How's your life? hope all of you in the pink of health.. Today,i would like to share about my aim or some people call our mission to complete the life. I want to be some .. ..
♥ my beloved family ♥
 ♥ my bEloveD ♥ ♥ ♥ shaidatul amira ♥ ♥ my beloved mom  n my beloved ♥ ♥ kaka ika , along , and saida  ♥miss .. ..