Aulia: My Miracle Birth Story..

Assalammualaikum..

Apa khabar pembaca² yang setia mengunjungi blog Bonda... lama giller kot aku tak update blog nie dek keterlekaan membaca kisah muka buku orang lain.. ekekeke.. majalah online terkini lagi up to date.. iyo dak.. hahaha...

Tahun 2016 telah begitu pantas berlari meninggalkan kita yang terkial² bertatih mengharung ketidaktentuan ekonomi di tahun ini... lama tak lama tak update blog.. baby Aulia.. anak aku yang ke-5 dah umo 7 bulan lar.. aku tak pernah bagitau the adventure of her birth story kan... heee... ada ker yang nak tau?  Citer peram kalah pekasam dah nie.. tapi masih segar di ingatan.. yerlah melahirkan anak  memang sejarah yg tidak akan dapat dilupakan seorang ibu.. tak kiralah berapa org anak dia dah lahirkan.. nak² yang lain dari yang lain.. sebab per?  Sebab Aulia aku lahirkan di rumah.. di dalam bilik tidur kami.. disambut suamiku sendiri.. hmmmmmmm.... (tarik nafas dalam²) hehehe... aku sajer peram.. sebab tak suka mengundang kontroversi.. aper ingat artis jer ker boleh kena gosip.. bleh jadik femes.. org² biasa² kalau nak jadik femes.. buat lar hal yang pelik².. zaman teknologi maklumat nie.. segala yang dikongsikan sekelip mata boleh diviralkan.. today u are nobody... tup² tomorrow.. every eyes.. everybody yang entah saper² semua pandang ko.. kenal ko... omaiiii... plssss... I just wanna jot down my story.. kisah biasa dari kehidupan aku yg biasa² sahaja.. sejarah keluarga untuk dibaca anak².. kenang²an untuk dibaca kembali bila dah tua.. :)

Nanti sambung..



Published: 2016-02-24 Hit: 7 Laman Asal
myJodoh.net
besday party!!!! my mom n haris(ank buah)
bru rajin nk update skrg~terlmpau rajin katekan...ermm besday nie bknnya wat bsr2 sgt pon...just family ak jer...tp, happening gak gamatnyamne xnyer...yg ader pon dkt 20 org... .. ..
ALL MY LIFE
It was not so long agowhen I thought I'd never meet someone like you.Wrong was I, thinking I'm in controlBelieving I'd never fall.All my life I thought no one would .. ..
Oh My Finger
It has been a week my finger has been wrapped like a big turban. Do you want to know why? Hhhmmmm......I cut my finger with a rotary cutter. It was a sunday weekend and I need to complete m .. ..
my Graduation
Gua Musang merupakan sebuah jajahan yang terletak di sebelah selatan Negeri Kelantan yang menjadi sempadan antara Negeri Kelantan dengan Negeri Pahang, Terengganu dan Perak. Ianya   merupa .. ..
Marsyanda my Fav Actress
Tak dapat nak lelapkan mata...Teringatkan Marsyanda, terus google dia...Alhamdulillah, Marsyanda dah bertudang, sgt cantik...Tak kelip mataku tgk beliau berlakon Sejuta Cinta Marshan .. ..