Gambar Pembinaan Jambatan Sultan Ahmad Shah Temerloh Pahang Pembinaan jambatan ini bermula pada tahun 1972 selepas 1971/1972 setelah Temerloh mengalami banjir besar. Jambatan itu akhirnya siap pada tahun 1974 dan ia telah dibuka secara rasmi oleh Sultan Ahmad Shah Pahang. Jambatan Sultan Ahmad Shah Temerloh adalah jambatan utama merentasi di Sungai Pahang berhampiran Temerloh, Pahang, Jarak jambatan ini sejauh 575 meter. Jambatan terletak di laluan Persekutuan Temerloh, Pahang.

Wassalam, Wa'allahhualam.
 
Published: 1970-01-01 Hit: 48 Laman Asal
Istana Dajjal Sedang Dlm Pembinaan Di Jabal Habshi
GAMBAR Istana DAJJAL Sudah S .. ..
Jaip Perlu Siasat Gambar Lucah Pelajar Universiti
Gambar ghairah pasangan pelajar yang dimuatnaik dalam Facebook. Jabatan Agama Islam Negeri Pahang (JAIP) perlu menjalankan siasatan terhad... Gambar ghairah pasang .. ..
Panas Dun Damak Pahang Pertandingan Empat Penjuru
  Difahamkan DUN Damak ini bakal ditandingi empat penjuru.  1 BN, 1 PKR dan 2 BEBAS. Rekod bilangan pengundi terdahulu bagi DUN Damak. Bi...   .. ..
Semua Restoran Mamak Di Pahang Tiada Sijil Halal
  Gambar Sekadar Hiasan KUANTAN 16 Ogos - Memeranjatkan! Semua restoran mamak atau India Muslim di negeri ini tidak mempunyai sijil ha...  Gambar Se .. ..
Bakkem Sertai Kursus Pengurusan Pertubuhan Anjuran Jabatan Pendaftaran
Pada 25 Mei 2009 (Isnin), BAKKEM melalui 4 orang Ahli Jawatankuasa Tadbir telah menyertai Kursus Pengurusan Pertubuhan Bil 1/2009 anjuran Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Negeri Pahang di Dewan Tun R .. ..