Gambar Pembinaan Jambatan Sultan Ahmad Shah Temerloh Pahang Pembinaan jambatan ini bermula pada tahun 1972 selepas 1971/1972 setelah Temerloh mengalami banjir besar. Jambatan itu akhirnya siap pada tahun 1974 dan ia telah dibuka secara rasmi oleh Sultan Ahmad Shah Pahang. Jambatan Sultan Ahmad Shah Temerloh adalah jambatan utama merentasi di Sungai Pahang berhampiran Temerloh, Pahang, Jarak jambatan ini sejauh 575 meter. Jambatan terletak di laluan Persekutuan Temerloh, Pahang.

Wassalam, Wa'allahhualam.
 
Published: 1970-01-01 Hit: 11 Laman Asal
Surau Atuk sebelum pembinaan semula.
Berikut adalah beberapa gambar surau atuk sebelum proses pembinaan semula dijalankan. Kelihatan surau yang dahulu menjadi wahana .. ..
Surau Atuk selepas pembinaan semula
Akhirnya.....kepada sesiapa yang masih menyimpan gambar surau arwah atuk sebelum pembinaan pertama iaitu surau bertangga sila kongsikan bersama-sama. .. ..
orang sambut ramadhan, ko letak gambar ni.
SELAMAT BERPUASA BAGI YANG BERAGAMA ISLAM. SEMOGA SIHAT-SIHAT SELALU.DARIPADA K.A.M.ITERAWIH JANGAN LUPA.p/s: dulu time world cup rajin bangun pagi tengok bola kan...pe k .. ..
Sikit gambar yang terkumpul dalam facebuk senior.. ngeh3
Ini gambar tahun 2004. Saya di tingkatan 2. Pada saya ada juga gambar ketika saya di tingkatan 5. Tetapi saya rasa masih terlalu awal untuk 'publish' kepada umum. Masih terlalu awal! Tak rasa lagi rin .. ..