Selamat Hari Polis Ke 209 Tahun

Tahniah kepada seluruh Anggota dan Kakitangan Polis Diraja Malaysia serta Selamat Hari Polis Ke-209 Tahun.

Published: 2016-03-25 Hit: 69 Laman Asal
Entry di Hari Raya ke-3.
Di hari raya yang bosan ini. mari kita tengok satu gambar.Arnab ni masih bertampal di almari buruk kt umah aku. tak tau kenapa tak de orang nak tanggalkan. maybe sebab masih cantik k .. ..
Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin.
Program Hari Raya Double8 sila rujuk di sini: http://www.facebook.com/topic.php?uid=42228400674&topic=9894*gambar lelaki belakang tu tiada kena mengena dengan sesiapa. .. ..
PEMAKAIAN BAJU BATIK SETIAP HARI KHAMIS mulai nov 09 kot.
 Diambil dari: http://smaplabu.edu.my/gile ah. kne pki baju batik plak ari kamis da macam pekerja kerajaan da ni. kalo aku mmg suh junior je la iron baju batik .. ..
SLMt Hari Raya
Rasanya masih belum terlambat untuk aku mengucapkan selamat hari raya kepada semua... buat pertama kali, aku hanya memberikan ucapan selamat hari raya khas utk semua tanpa ditujukan khas kepada .. ..