Seoul Trip: Namsan Tower and Pad Lock Tree ^^ Bismillahirrahmanirrahim..Assalamualaikum..
Entry kali ni nak bercerita tentang tempat menarik di Myeongdong, Seoul iaitu Namsan Tower dan love pad lock tree. Namsan tower ni salah satu antara tempat wajib yang perlu dikunjungi bila tiba di Myeongdong. Untuk ke Namsan Tower ni, bolehlah menaiki subway dan berhenti di station Myoengdong atau Chungmuro. Untuk ke Namsan tower ni juga kita boleh untuk menaiki cable car atau berjalan kaki mendaki bukit menuju ke Namsan Tower. Pilihan saya tentulah menaiki cable car memandang kan sewaktu saya pergi suhu masih lagi sejuk dan saya pergi pada waktu malam. Untuk menaiki cable car, caj 8,000 won seorang dikenakan untuk round trip (naik dan turun dari Namsan Tower). Dari atas Namsan Tower ni boleh menikmati pemandangan menarik sekitar Myeongdong dan bandar Seoul. Selain itu, terdapat juga kedai makan dan kedai souvenier yg comel2 di Namsan Tower ni.
Berjalan mencari Namsan Tower.

Terminal untuk menaiki cable car
Tiket menaiki cable car
Us ^^(alan, siti, me, dongsaeng (nik) and unnie za)
Hanis ^^
beautiful lady infront of beautiful Namsan Tower ^^



Love PadlockDi sini mereka mengisytihar cinta dan meletakkan pad lock yang tertulis nama mereka dan pasangan. siapa mereka? saya pn tak kenal.. hehe =p





Kalau datang ke Namsan Tower pada waktu malam boleh lah tgk lightning animation video pada badan Namsan Tower. Memang cantik dan menarik.


Thanks for reading ^^

Published: 2013-05-11 Hit: 7 Laman Asal
evaluating company's resources, capabilities and competitiveness
Assalamualaikum w.b.t . For chapter 4, at the beginning of the lecture session miss Ummi was explained about the specific indicator of strategic success which are:-growth in firm's sales and mar .. ..
How Russia Can Strengthen SCO and BRICS
1. Russia must build THE EURASIAN NUCLEAR SHIELD2. SCO should build 10000+ warplanes.3. SCO should build 1000+ warships.4. SCO should build thousand of war machines.5. SCO and .. ..
Trying Mix and Match Picture Effect
Ni gambar dengan roomates, guna effect 'Pencil Colour'  and edit guna collage (boleh pilih design macam mana kita nak) kat Photo Scape. Seriusly, teruja lepas tengok effect dia :D .. ..
FReE aNd UsAhA
free dan usaha........hepy holiday khas utk sume yg dpt sem break d sume ipta & ipts....moga ceria2 selalu ya.....free dan usaha??? pe kejadahl .. ..