Kata kata Hitler Ada Kebenarannya Tentang Yahudi Laknatullah      SAYA DAHULU PUN TIDAK TAHU SIAPA ADOLF HITLER YANG SEBENAR.YAHUDI MEMANG KAUM YANG CUKUP LICIK DAN BIJAKSANA DALAM MENUTUP  MALU SEJARAH MEREKA PERNAH DIBUNUH ADOLF HITLER SECARA SISTEMATIK. SAYA TERLIHAT ARTIKEL ADOLF HITLER DAN ISLAM MASA USIA 16 TAHUN  KETIKA MELIHAT SUMBER UTUSAN MALAYSIA TENTANG BATALION HADZAR  DITUBUHKAN DI RANTAU BALKAN TAHUN 1941 DI BOSNIA.RAMAI LAGI PEMIMPIN PERANG KEDUA YANG MAHA ZALIM SEPERTI JOSEPH STALIN,BENITO MUSSOLINI,HIDEKI TOJO DAN LAIN-LAIN TETAPI KENAPA HITLER SERING JADI  MAINAN MEDIA BARAT DALAM PERISTIWA HOLOCAUST SABAN TAHUN.SEDANGKAN ANGKA HOLOCAUST TIDAK SAMPAI 6 JUTA HINGGA 12 JUTA ORANG ANGKA SEBENAR 890000 ORANG SAHAJA.   SAYA ADALAH GENERASI KETIGA MEMBALAS KEPERCAYAAN ADOLF HITLER DALAM DUA PRINSIP BERKAITAN YAHUDI DI DUNIA.BAGAIMANAPUN,SAYA SEDAR ADOLF HITLER YANG SAYA BENCI ADALAH ORANG PALING BERJASA  MEMBUNUH YAHUDI KETIKA PERANG DUNIA KEDUA.KINI,ANDA LIHA T SIAPA  MANUSIA DAN BINATANG DALAM PERANG PALESTIN-ISRAEL.  TERNYATA,ADOLF HITLER BENAR TENTANG BANGSA PEROSAK DUNIA YAHUDI DAN YAKJUJ DAN MAKJUJ.BANYAK LAGI YANG DUNIA TIDAK TAHU  YANG HITLER MEMPUNYAI IQ 141 SAMA TARAF DENGAN ALBERT EINSTEIN. ADOLF HITLER YANG JAHAT INILAH SAYANG PADA HAIWAN DAN MASYARAKAT DAN TIDAK MEMINUM ARAK KETIKA SAAT GENTING PEPERANGAN. SAYA HARAP ANDA PREJUDIS KISAH ADOLF HITLER APA YANG DILIHAT TELEVISYEN IALAH 90 PERATUS SALAH DAN 10 PERATUS BETUL TETAPI DISEMBUNYIKAN EJEN AMERIKA SYARIKAT DAN ISRAEL.    SENGAJA SAYA LETAK GAMBAR HUBUNGAN ADOLF HITLER DAN SHEIKH AMIN AL HUSAINI SUPAYA JADI TATAPAN ANDA.SIAPA KATA HITLER TIDAK MAHU DENGAR PANDANGAN NASIHAT DARI ULAMA DARI PALESTIN.SAYA TULIS NUKILAN  ADA SEBAB YANG MURNI UNTUK MEMBONGKAR KEJAHATAN YAHUDI LAKNATULLAH.SAYA AKAN TUNJUKKAN ADOLF HITLER INI SEBAGAI PEMBUKAAN ARTIKEL TERBAHARU BULAN OGOS INI.WASSALAM.

Published: 2014-08-05 Hit: 123 Laman Asal
Bagaimana Mencipta Kata Laluan
Tips ni adalah untuk menyelamatkan maklumat anda daripada serangan hacker. Banyak berlaku pencerobohan kata laluan yang melibatkan perbankan online, email, facebook dan banyak lagilah. .. ..
Fahami Kata Nama kn Kata Kerja kk Kata Adjektif ka Kata Tugas kt
AYATTakrif Unit pengucapan / tulisan yang paling tinggi letaknya dalam susunan tatabahasa.Mengandungi makna yang lengkap.Boleh terbentuk daripada satu perkataan atau susunan beberapa perkataan .. ..
Kata Nama Am Kata Nama Khas Dan Kata Ganti Nama
#fullpost{display:inline;} Kata Nama Am Terbahagi kepada dua iaitu hidup dan tak hidup. Hidup terbahagi kepada dua kumpulan iaitu manusia dan bukan manusia. Contoh m .. ..
Kelantan Ada Pilihanraya
Lagi pilihan raya kecil akan berlaku dan kali ini di Kelantan. Pilihan raya kecil akan berlangsung pada masa terdekat selepas kematian ADUN M .. ..