3x Bengong arghhh.....asyik ber FB lupa pada blog....nak buka blog je terlelap....cerita-ceriti sukar di mengerti....shoh shoh shoh...sibuk je kucing ni...ni macamana dan berblog asyik ada gangguan aje ni....shoh shoh shohhhhh......(macam halau ayam da...)
Published: 2010-07-30 Hit: 7 Laman Asal
Umno Pelik Dan Bengong Tolak B melayu
SHAH ALAM, 7 Jun (Hrkh) - PAS Kawasan Rembau dalam usulnya mendesak kerajaan segera memansuhkan Pengarajan Sains dan Matematik dalam Bahasa Inggeris (PPSMI). Usul PPSMI yang .. ..
Isu Politik Semasa Fatwa Bengong Nik Aziz
Isu Politik Semasa: Fatwa bengong Nik Aziz.: Negara Islam 1. “Bukan sahaja dalam menifesto, dalam perlembagaan PAS sendiri memang tidak mengandungi satu perkataan pun untuk menubuhkan ... .. ..
Straw Berbentuk Kemaluan bengong Sungguh
hahahaha…ada jugak straw gini..terkejut tengok..ada ke orang nak guna? sapa nak guna? lelaki gay? perempuan gersang? teruk betul sapa yang buat design straw ni̷ .. ..
Aku Peduli Apa Apa Bapak Bengong Punya Pasal mempelai Jadi Mangsa
Aku Peduli Apa @ APA: Bapak bengong punya pasal...mempelai jadi mangsa: Pengantin malang... Selalunya menjadi Raja Sehari adalah saat paling bahagia dan saat yang akan diabadikan oleh setiap pasanga .. ..
Panggilan Allah Hanya 3x Saja
Saat itu, Dhuha, hari terakhir aku di Masjid Nabawi untuk menuju Mekah........aku bertanya pada Ibu. "Ibu, kataku, ada cerita apa yang menarik dari Umrah....?" Maklum, ini pertama kali aku be .. ..