kasut converse murah assalamualaikum..

semua warna Rm 55 sepasanghttp://www.wasap.my/60194117136Untuk tempahan secara borong sila whatsapp : http://www.wasap.my/60194117136Syarat-syarat utk tempahan secara borong
✔Minimum order 30pcs
✔Tempahan dlm masa 1 minggu
✔Deposit rm50 sbg komitmen anda
✔Cod area seri kembangan, putrajaya, dengkil, bangi & kajang sahaja
✔Pos buyer tanggung
✔Harga trtakluk kepada jumlah pembelian anda -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#kasutmurah #onlineshopping #onlineboutique #trustedsaller #converse#conversemurah #converseallstar #converseallstarmurah #conversehighcut#converselowcut #online_shoppingstopcentre


Published: 2018-02-13 Hit: 11 Laman Asal
JOM BERCUTI DI SETIU BILIK MURAH BERTEMPAT DESA KEKABU INN SETIU...JOM
Anda datang ke Terengganu??Singgah di Setiu... Jangan Lupa singgah di Resort Desa Kekabu Inn hanya 5 minit sahaja dengan Peladang Setiu Agro Resort....Kami mempunyai 4 Jenis te .. ..
Bilik Sewa Murah Di Klang
Hai, Assalamualaikum. Kali ni nak advertise bilik sewa murah-murah je. Bagi yang berminat untuk menyewa bolehla contact nombor dan owner dengan kadar segera.  TEMPAT MEMASAK JUGA D .. ..
Isu Kasut Crocs Ada Kalimah Allah Satu Kebetulan
Penghinaan terhadap kalimah Allah ini sebenarnya bukan cerita baru. Sudah banyak kali kita dengar kalimah-kalimah Allah yang disalahgunakan oleh musuh-musuh Islam. Mereka memang dari dulu lagi mengg .. ..
Beng Tangan Kasut Vincci Beige Colour
Sepasang beg tangan dan kasut warna beige ni merupakan tambahan koleksi dari brand Vincci. Bukan sepasang sebenarnya tetapi disuai padan. Ini sebenarnya dah lama beli, baru nak post h .. ..
Harga Maruah Artis Melayu Nie Lebih Murah Dari Harga Makanan Seekor Ku
WATAK Frieda, seorang pelacur kelas atasan yang dapat dipertontonkan menerusi drama 13 episod Spa Qistina mungkin akan mendatangkan cemuhan kepada aktres Fasha Sandha. .. ..