Kad Gambar Hari Dalam Seminggu Kad Gambar Hari Dalam Seminggu
Published: 2015-10-05 Hit: 85 Laman Asal
Kesilapan Kerap Muslim Dalam Bulan Ramadhan (Bahagian II)
6) Menunaikan solat terawih di masjid dengan niat inginkan meriah.Malanglah mereka kerana setiap amalan di kira dengan niat, jika niat utama seseorang itu (samada lelaki atau wanita) hadir k .. ..
Kesilapan Kerap Muslim Dalam Bulan Ramadhan (Bahagian I)
Seperti yang diketahui, objektif atau sasaran yang perlu dicapai oleh Muslim di bulan Ramadhan ini kepada dua yang terutama. Iaitu taqwa dan keampunan. Perihal objektif taqwa telah disebut dengan j .. ..
Entry di Hari Raya ke-3.
Di hari raya yang bosan ini. mari kita tengok satu gambar.Arnab ni masih bertampal di almari buruk kt umah aku. tak tau kenapa tak de orang nak tanggalkan. maybe sebab masih cantik k .. ..
Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin.
Program Hari Raya Double8 sila rujuk di sini: http://www.facebook.com/topic.php?uid=42228400674&topic=9894*gambar lelaki belakang tu tiada kena mengena dengan sesiapa. .. ..
PEMAKAIAN BAJU BATIK SETIAP HARI KHAMIS mulai nov 09 kot.
 Diambil dari: http://smaplabu.edu.my/gile ah. kne pki baju batik plak ari kamis da macam pekerja kerajaan da ni. kalo aku mmg suh junior je la iron baju batik .. ..