Tempoh Masa Untuk Transfer Duit Dari Cimb Ke Akaun Lain Assalamualaikum dan selamat petang.
Ringkas sahaja. Tadi kisahnya aku transfer duit ke akaun Maybank melalui Cimb clicks aku. Dalam pukul 8 pagi gitula.. Tempoh masa yang diambil untuk transfer dari Cimb ke Maybank (atau bank-bank lain selain Cimb) ialah lebih kurang 8 jam. Ini aku call sendiri Customer Services CIMB tu.


So, senang kan? ingat ke dalam 2-3 hari. Tapi tak pun. Dalam sehari dah masuk dah. Kalau cimb ke cimb lagilah cepat. On the spot dah masuk terus.
Selamat mencuba. Guna cimb clicks ni senang. Nak transfer duit, nak topup, payment, semua senang la. alhamdulillah, setakat ni tiada masalah dengan Cimb even atm card kena block. Hahaha. Baca SINI untuk sape2 yang tak ingat no pin atm card cimb dan bila masuk no pin 3x salah, terus kena block. 

Wassalam

#keeppray4mh370



Published: 1970-01-01 Hit: 3279 Laman Asal
Hiburan untuk anda..
AssalammualaikumSalam 1 Malaysia Semasa gua tengah cari bahan untuk blog ni gua terjumpa video bertajuk Remi Gaillard. Remi ni seorang pelakon prank yang terkenal di Perancis. Rancangan Rem .. ..
5 WASIAT DARI ALLAH S.W.T. KEPADA RASULULLAH S.A.W
Dari Nabi S.A.W., "Pada waktu malam saya diisrakkan sampai ke langit, Allah S.W.T telah memberikan lima wasiat, antaranya :ยท Janganlah engkau gantungkan hatimu kepada dunia kerana sesu .. ..
ReNuNgan Untuk PejUang AGama Wahyu..
salam semua.. salam ramadhan..saya terpanggil untuk berkongsi klip ini..mungkin yg dah ramai tgk drama ini..tapi tak ramai yg mendalami kata-kata di dalam cerita ini...oleh seb .. ..