Tempoh Masa Untuk Transfer Duit Dari Cimb Ke Akaun Lain Assalamualaikum dan selamat petang.
Ringkas sahaja. Tadi kisahnya aku transfer duit ke akaun Maybank melalui Cimb clicks aku. Dalam pukul 8 pagi gitula.. Tempoh masa yang diambil untuk transfer dari Cimb ke Maybank (atau bank-bank lain selain Cimb) ialah lebih kurang 8 jam. Ini aku call sendiri Customer Services CIMB tu.


So, senang kan? ingat ke dalam 2-3 hari. Tapi tak pun. Dalam sehari dah masuk dah. Kalau cimb ke cimb lagilah cepat. On the spot dah masuk terus.
Selamat mencuba. Guna cimb clicks ni senang. Nak transfer duit, nak topup, payment, semua senang la. alhamdulillah, setakat ni tiada masalah dengan Cimb even atm card kena block. Hahaha. Baca SINI untuk sape2 yang tak ingat no pin atm card cimb dan bila masuk no pin 3x salah, terus kena block. 

Wassalam

#keeppray4mh370



Published: 1970-01-01 Hit: 1956 Laman Asal
ReNuNgan Untuk PejUang AGama Wahyu..
salam semua.. salam ramadhan..saya terpanggil untuk berkongsi klip ini..mungkin yg dah ramai tgk drama ini..tapi tak ramai yg mendalami kata-kata di dalam cerita ini...oleh seb .. ..
Syarikat berpendapat graduan baharu tidak bersedia untuk bekerja
Syarikat berpendapat graduan baharu tidak bersedia untuk bekerjaKadar pengangguran mengikut bidang pengajianKadar pengangguran graduan, mengikut tahap pengajianSumber : Laman web Ba .. ..