PERINGKAT KEHIDUPAN MANUSIA
Published: 2008-11-19 Hit: 5 Laman Asal
11 Jenis Manusia yang Didoakan Malaikat
PERCAYA kepada malaikat adalah antara rukun iman. Ada malaikat yang ditugaskan berdoa kepada makhluk manusia dan sudah tentu seseorang yang didoakan malaikat mendapat keistimewaan. Dalam hidup, kita s .. ..
keadaan manusia di padang masyar...
KITA DI GOLONGAN MANA???1. Sesetengah mereka ada yang berupa kera kerana di dunia mereka suka membuat fitnah kepada orang lain.2. Ada yang berupa khinzir kerana suka makan rasuah ketika me .. ..
Sikap Manusia Dalam Menjalani Kehidupan Di Dunia Ini
Agar manusia dan jin tidak tertipu oleh keindahan hidup di dunia dan terpedaya oleh bujuk rayu syetan, Allah Swt memperingatkan mereka akan kecilnya kenikmatan hidup di dunia, bila dibandingkan dengan .. ..
BILA MANUSIA CUBA BUAT KERJA TUHAN
Inilah yang akan terjadi bila manusia cuba buat 'kerja Tuhan'. Masing-masing pening kepala untuk tentukan hukuman yang terbaik bagi menangani sesuatu masalah. Berikut adalah petikan sebuah akhbar temp .. ..
MALAYSIA ANJUR MAJLIS HINA RASULULLAH SAW DAN ISLAM PERINGKAT ANTARABA
Para pemimpin NGO Islam disarankan agar mengkaji tindakan isteri perdana menteri, Datin Seri Rosmah Mansor yang disifatkan sebagai menghina Islam ketika menganjurkan Islamic Fashion Festival (IFF). .. ..