Sabun Muka Cinnamon

BORANG PESANAN
Harga: RM9
Diperkaya dengan khasiat kulit kayu manis.
Dibuat daripada Glycerin, Minyak Kelapa Dara, Kulit Kayu Manis dan Madu.
Kulit kayu manis dan madu bukan sahaja digunakan dalam pembuatan makanan tetapi kombinasi  antara kulit kayu manis dan madu juga telah lama digunakan sejak sekian lama dalam rawatan tradisional dan Ayurveda untuk merawat kulit bermasalah seperti alergi, kegatalan dan kekeringan kulit. 
Sangat efektif dalam membantu mengawal masalah jerawat dan jeragat.
Memberi kesan pelembapan seterusnya melambatkan proses kedutan yang terjadi akibat peningkatan usia dan stress.
Dapat mencerahkan kulit wajah dan memudarkan parut jerawat.
Sabun muka cinnamon bukan sahaja sesuai untuk wanita, malah untuk lelaki pada pelbagai peringkat usia untuk menangani kulit bermasalah.
Cara pemakaian:  Buihkan sabun dengan air, cuci muka dan bilas bersih.  

Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to FacebookShare to Pinterest
Published: 2013-04-30 Hit: 2 Laman Asal
Caramel Cinnamon Sugar Pull Apart Bread
Assalamualaikum.. Selesai sudah untuk kesemua tempahan buat minggu ini, Syukur yang tidak terhingga diatas pemberianNYA yang tak pernah putus.  Terima kasih kepada semua yang mempercaya .. ..
Sapu Muka Selepas Solat Bukan Sunnah Rasulullah
SAYA pernah mendengar pelbagai pandangan mengenai menyapu muka sesudah memberi salam. Adakah ia diperintah atau sebaliknya? Boleh ustaz jelaskan dan berikan sumber hadis atau Quran. innity .. ..
Teruknya Kulit Muka Aku Sekarang Urgh
salam entry kali ni berkaitan dengan aku sendiri. nak mintak pendapat korang dan berkongsi masalah yang aku hadapi sekarang. boleh kan? kui3 kulit muka aku sekarang dah berubah sanga .. ..
Tujuan Manusia Berada D Atas Muka Bumi Ini
Setiap manusia mempunyai matlamat hidup di dunia ini. Mereka yang tidak mempunyai matlamat hidup pasti akan terumbang-ambing dibawa arus dunia. Namun tidak semua manusia yang mempunyai matlamat hid .. ..
Bentuk Muka Bumi
BENTUK MUKA BUMI Bentuk muka bumi Negara kita terdiri daripada tanah tinggi, tanah pamah, saliran, pinggir laut dan pulau .. ..