Brooch Bunga Dan Rama rama Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

Alhamdulillah.. ari sempat juga k.ba upload gamba2 terbaru.. skarang kelas abacus k.ba penuh utk 7 malam... maksudnya tiap2 malam k.ba ada kelas abacus... sedikit bz.. tapi, kerana minat dengan dunia kraf nih, k.ba terpaksa bahagi2kan masa, agar semua kerja berjalan dengan lancar.. dan cuba memenuhi permintaan custemer k.ba.. dan terima kasih coz sudi berkunjung ke laman blog n sudi mbuat tempahan ngan Maya Kraf... Syukur Alhamdulillah.. :D

Hasil kraf yg diletakkan kat survenir corner Baha's Camp (Air Terjun Stong)... 






 Pencil Case
 Keychain nama  Kerongsang bunga  Biskut

 Shopping kain felt lembut kat Kedai Sus


 Kerongsang rama-rama
 Hair clip bunga


Published: 2012-03-17 Hit: 11 Laman Asal
Percubaan Mengait Bunga
Assalamualaikum, Dalam posting yang lepas ummi ada mention pasal craft kan? Wish list ni pun dah lama rasanya almost 2 years dah...and alhamdulillah akhirnya berjaya jugak ummi buat...cum .. ..
Gambar Rama rama Yang Sangat Cantik Dan Menarik
angel butterflyyellow butterflyrama-rama yang sangat cantik (aku tak tau nama dia)rama-rama yang seksiorange butterflycoklat dan hijauglowing butterflyglass wingmana yang lebih cute? bun .. ..
Percubaan Mengait Bunga
Assalamualaikum, Dalam posting yang lepas ummi ada mention pasal craft kan? Wish list ni pun dah lama rasanya almost 2 years dah...and alhamdulillah akhirnya berjaya jugak ummi buat...cum .. ..
Bila bunga berguguran....
 Kelopak bagai suteraBumi tandus tiada bermayaHilanglah keharuman tiada lagi berseriBunga layu di pangkuan iniDi manakah jejari yang sering menantiUntuk menyuntingmu ketika kau mekar mewang .. ..