Lme x edit blog ni.... Assalamualaikum wbt...
maaf at shabat2 coz sy da lme x edit blog ni..
sejak kebelakangan ni sy sdkit bz..
dengan hal kuage,exam,tugas krs n mcam2 ag la..
smapi x larat nak pk..
tp allamdulliah de insan yang slalu menyokong sy...
mnasihati sy n mmbri dorongan tok lbh berjaya dlam plajaran mahupun hidup..
pape pon hidup kite ni msti tawadhuk...
jgn sombang sngat.. btol x???
pape pon mulai skang sy nak edit blog ni coz nak berkongsi cerita,pengalaman,mlah ilmu..
kpada sahabat2 ku aku telah pulang ke blogger..
hehehe...
joim kitew kongsi cerita bersama..
wassalam wbt
Published: 2009-10-31 Hit: 3 Laman Asal
Geostat for your web site, blog and forum
Geostat for your web site, blog and forum .. ..
Tugasan 3 Pembangunan Blog Pnp
#fullpost{display:none;} Assalamualaikum dan salam sejahtera Syukur alhamdulillah dapat membina blog bagi memenuhi tugasan utk sem ini, terima kasih kepada rakan2 blogger kerana sudi menziara .. ..
3 Tanda Bekas Pasangan Masih Memendam Perasaan Pada Kita agak2 Ade X K
Didalam suatu perhubungan, sukar untuk menjangkakan apa yang akan berlaku pada keesokaan harinya. hari ini kita berdua gembira bersama,tetapi  untuk masa akan datang ia tidak m .. ..
segmen Review Blog By Apple Mints Part 3
Selamat hari sabtu.. Ari ni, Eira nak join segmen dari Apple Mints lak.. Sambil2 bersegmen.. Boleh tambah earning.. Pada yg nak join tu.. Sila klik banner k .. ..
Dah Bersawang Ke Blog Hakuuuu
Setelah 3 bulan menyepi, haku kembaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....i'm bekkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 bulan..mcm2 berlaku, ade yg suka, ade yg duka.... bulan 4, secara o .. ..