Majlis Pentauliahan  Pertemuan Seluruh Ayahanda Ayahanda Semalaysia 30 3 2011 ANJURAN PERTUBUHAN PERMUAFAKATAN MAJLIS AYAHANDA AYAHANDA MALAYSIA(PERMAS)
30.3.11 seramai 300 orang Ayahanda-ayahanda Penasihat dari seluruh Malaysia telah mengadakan Perjumpaan di Pearl Hotel International,Kuala Lumpur untuk mengadakan Penggabungan barisan Ayahanda - Ayahanda se Malaysia demi untuk Agama ,Bangsa dan Tanah air.Majlis ini dianjurkan oleh " Pertubuhan Ayahanda - Ayahanda Wilayah Persekutuan " ( MANTAP ) dan pentauliahan "SELEMPANG AYAHANDA " & WATIKAH telah di sampaikan oleh " Pertubuhan Permuafakatan Majlis Ayahanda - Ayahanda Malaysia " (PERMAS) .Majlis turut dihadiri oleh Penasihat Utama Majlis Jemaah Bahtera Samudera : Yang Mulia Ayahanda Cikgu Joe (M.J.B.S) & Yang Mulia Ayahanda Ayong PJ - Ayahanda Wilayah & Selangor (M.J.B.S )
(UNTUK PAPARAN YANG LEBIH JELAS , SILA KLIK 2x PADA GAMBAR)
Yang Mulia Ayahanda Cikgu Joe (M.J.B.S) & Yang Mulia Ayahanda Shahrunizam l Taman Permata di Majlis Ayahanda Ayahanda Malaysia
dari kiri Ayahanda Ayong PJ , Ayahanda Cikgu Joe (M.J.B.S) & Ayahanda Paduka Haji Rodzi di Majlis Ayahanda Ayahanda Malaysia ( 31.3.2011 )
( kiri : Ayahanda Mahad dari Taman Sri Manja,PJ)
( dari kiri : Ayahanda Ayong PJ , Tok Ayah - Pak Lang Leh Sik (Presiden A.T.S , Ayahanda Cikgu Joe (M.J .B.S) ,Ayahanda Shahrul Taman Melawati & Ayahanda Ustaz Din)

( Ayahanda Cikgu Joe & Ayahanda Ayong )

( Wakil Ayahanda Ayahanda dari seluruh Malaysia )


dari kiri ( Khalifah TOK Ayahanda Paduka Pak Lang Leh (SIK) - Presiden ATS ,Ayahanda Zul Ulu Bernam , Ayahanda Ustaz Din Bangi & Ayahanda Cikgu Joe (M.J.B.S) di Majlis Pentauliahan Ayahanda Ayahanda Malaysia anjuran "Pertubuhan Permuafakatan Majlis Ayahanda Ayahanda Malaysia" di Pearl International Hotel Kuala Lumpur 30.3.2011
Ayahanda Ustaz Halim Jinjang , Ayahanda Raden Mahad Jinjang & Ayahanda Cikgu Joe (M.J.B.S ) di Majlis Ayahanda Ayahanda Malaysia bertempat di Pearl Hotel international

dari kiri belakang Ayahanda Mahad Taman Sri Manja , PJ , Ayahanda Zul Ulu Bernam , (Depan kiri ) Ayahanda Cikgu Joe & Ayahanda Ayong ( M.J.B.S ) di Majlis anjuran "Pertubuhan Permuafakatan Majlis Ayahanda - Ayahanda Malaysia - PERMAS ) di Pearl International Hotel Kuala Lumpur ( 30.3.2011 )

dari kiri Ayahanda Cikgu Joe (M.J.B.S) , Ayahanda , Paduka Ayahanda Haji Rodzi , Ayahanda Datuk Zul ( M.J.C) & Ayahanda Shahrulnizam di Majlis anjuran " Pertubuhan Permuafakatan Ayahanda - Ayahanda Malaysia ( PERMAS " dengan kerjasama " Majlis Ayahanda Ayahanda Penasihat Wilayah (MANTAP)" bertempat di Pearl International Hotel,Kuala Lumpur ( 30 / 3 / 2011 )


Muafakat Asas Perpaduan Ummah.
Published: 2011-04-02 Hit: 25 Laman Asal
salam minggu ke 3 2018
Fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhtiup habuk2 jauh kat blog niSelamat datang, selamat kembali, selamat memulakan rutin seharian .. ..
KEUTAMAAN MAJLIS ZIKIR
Abu Muhammad Ata’ bin Abi Rabah Al-Makki seorang Tabiin yang terbilang,kuat ingatannya dan merupakan seorang alim besar,faqih dan banyak mer .. ..
Bagaimana Mengajar Anak Usia 1 Hingga 3 Tahun Dengan Berkesan
Anak yang berusia 1 hingga 3 tahun berada dalam fasa yang sangat penting. Diusia inilah pembelajaran pertama dan pemikiran kreatif mereka terbentuk. Pada usia ini juga anak suka copy apa yang kita bua .. ..
Kain Cotton Batch 3 Sudah Kembali
Cotton Batch 3 Cotton Sara sudah kembali. Design yang sangat cantik dan menarik. Cotton Sara masih lagi menawarkan harga promosi. Stok terhad. Cepat grab.Harga Promosi : RM 70 (termasuk PO .. ..
Review: MAJLIS PERSARAAN Ustaz Zawawi pada Oktober 2008
Satu jamuan ringkas telah diadakan di bilik guru bagi Ustaz Zawawi yang akan berpindah dan melanjutkan pelajaran ke luar negara. Pada majlis itu para guru dihidangkan dengan jamuan nasi Arab. Wa .. ..