Borang Keahlian Khairat Kematian Taman Desa Permai 3 Meru

Penubuhan Tabung Khairat Kematian Taman Desa Permai 3, Meru telah diilhamkan oleh Persatuan Penduduk Taman Desa Permai 3 (PPTDP3) dan mesyuarat penubuhan telah diadakan pada 22 Mei 2011. Tabung Khairat Kematian ini akan berfungsi di bawah naungan PPTDP3. Keahliannya adalah disasarkan kepada ahli Persatuan Penduduk Taman Desa Permai 3 dan ahli keluarga yang menjadi tanggungannya.

TUJUAN PENUBUHAN TABUNG KHAIRAT 


1. Matlamat asas penubuhan adalah untuk membantu meringankan beban keluarga ahli menguruskan proses pengurusan jenazah ahli atau tanggungan ahli mengikut kadar tertentu yang dipersetujui oleh ahli jawatankuasa.
2. Menyatukan penduduk setempat untuk mencari jalan terbaik dalam menyelesaikan sesuatu tugas apabila berlaku satu-satu kematian.
3. Memupuk semangat bekerjasama antara masyarakat setempat tanpa mengira fahaman masing-masing.Sila Download Dokumen Berikut :
1. Untuk Maklumat Terperinci Syarat dan Sumbangan : Khairat Maklumat Terperinci


2. Untuk Borang Keahlian : Borang Keahlian Khairat

Borang yang telah diisi perlu dihantar ke alamat berikut atau kepada salah seorang AJK PPTDP3  yang dilantik.
NO 8,JALAN MERANTI PUTIH 9C/KU10
TAMAN DESA PERMAI 3,
MERU,
41050 KLANG,
SELANGOR
Published: 2011-11-01 Hit: 7 Laman Asal
salam minggu ke 3 2018
Fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhtiup habuk2 jauh kat blog niSelamat datang, selamat kembali, selamat memulakan rutin seharian .. ..
SETELAH 7 TAHUN 3 BULAN BLOG INI TIDAK DISENTUH
2009Tinggalkan Kolej Uniti, Port Dickson (Jawatan : Pensyarah Matematik)Posting jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah (Jawatan :Guru Matematik di SMK Serting Hilir KompleksBeli kereta perta .. ..
.: KEJOHANAN MERENTAS DESA :.
KEJOHANAN MERENTAS DESA SK SEMENYIH 2010 Tarikh : 20.2.2010Hari : SabtuMasa : 7.30-10-30 pagiTempat : Dewan Orang Ramai Semenyih Jawatankuasa Pelaksana Penasihat : En. Roslan b. Abdullah ( GB SK Seme .. ..
KEJOHANAN MERENTAS DESA SMK BANDAR TENGGARA 2018
Kejohanan Merentas Desa SMK Bandar Tenggara 2018 telah diadakan pada 17 Januari 2018 di sekitar Bandar Tenggara. Semua murid SMK Bandar Tenggara telah terlibat termasuk murid PPKI SMK Bandar Tenggara. .. ..
PPD Menangguhkan P&P Seminggu ( 3 - 7 Ogos 2009 )
Politeknik Port Dickson telah mengambil beberapa inisiatif awal yang sewajarnya sebagai respon kepada isu H1N1 yang melanda negara masa kini. Antaranya merujuk pelajar-pelajar yang mengalami siptom de .. ..