Borang Keahlian Khairat Kematian Taman Desa Permai 3 Meru

Penubuhan Tabung Khairat Kematian Taman Desa Permai 3, Meru telah diilhamkan oleh Persatuan Penduduk Taman Desa Permai 3 (PPTDP3) dan mesyuarat penubuhan telah diadakan pada 22 Mei 2011. Tabung Khairat Kematian ini akan berfungsi di bawah naungan PPTDP3. Keahliannya adalah disasarkan kepada ahli Persatuan Penduduk Taman Desa Permai 3 dan ahli keluarga yang menjadi tanggungannya.

TUJUAN PENUBUHAN TABUNG KHAIRAT 


1. Matlamat asas penubuhan adalah untuk membantu meringankan beban keluarga ahli menguruskan proses pengurusan jenazah ahli atau tanggungan ahli mengikut kadar tertentu yang dipersetujui oleh ahli jawatankuasa.
2. Menyatukan penduduk setempat untuk mencari jalan terbaik dalam menyelesaikan sesuatu tugas apabila berlaku satu-satu kematian.
3. Memupuk semangat bekerjasama antara masyarakat setempat tanpa mengira fahaman masing-masing.Sila Download Dokumen Berikut :
1. Untuk Maklumat Terperinci Syarat dan Sumbangan : Khairat Maklumat Terperinci


2. Untuk Borang Keahlian : Borang Keahlian Khairat

Borang yang telah diisi perlu dihantar ke alamat berikut atau kepada salah seorang AJK PPTDP3  yang dilantik.
NO 8,JALAN MERANTI PUTIH 9C/KU10
TAMAN DESA PERMAI 3,
MERU,
41050 KLANG,
SELANGOR
Published: 2011-11-01 Hit: 5 Laman Asal
PPD Menangguhkan P&P Seminggu ( 3 - 7 Ogos 2009 )
Politeknik Port Dickson telah mengambil beberapa inisiatif awal yang sewajarnya sebagai respon kepada isu H1N1 yang melanda negara masa kini. Antaranya merujuk pelajar-pelajar yang mengalami siptom de .. ..
Cuti2 Dubai pt 3 Burj Dubai
Assalammualaikum semua Sambungan dari entry sebelum ini....destinasi kami seterusnya ialah Burj Dubai@Burj Khalifa.. yg tinggi ke awan....di mana di situ juga ada Dubai Mall.Ma .. ..
BFF - Part 3 - Mel
6.00 p.mbaru abis menulis pasal Noi. lame gile nak menulis pasal pompuan tu.k next!My Third BFF is En Muzammil Mokhtar or Mel yg shomel~ muahaha..,( mampuih aku kene sepuk ngan dier .. ..
Contoh Borang Soal Selidik Guru Mata Pelajaran Pendidikan Seni Visual
#fullpost{display:inline;} LAMPIRAN 2Borang Soal Selidik GuruMata Pelajaran Pendidikan Seni VisualSK Sungai Binjai, Meru, Klang, Selangor1. Na .. ..
Terkini Sarawak 3 15 P m Pr 9 Vs Bn 4
9Bawang Asan LayarMeluanKakusTamimJepakTasik BiruBa'Kelalanx 4SaribasSemopB .. ..