Borang Keahlian Khairat Kematian Taman Desa Permai 3 Meru

Penubuhan Tabung Khairat Kematian Taman Desa Permai 3, Meru telah diilhamkan oleh Persatuan Penduduk Taman Desa Permai 3 (PPTDP3) dan mesyuarat penubuhan telah diadakan pada 22 Mei 2011. Tabung Khairat Kematian ini akan berfungsi di bawah naungan PPTDP3. Keahliannya adalah disasarkan kepada ahli Persatuan Penduduk Taman Desa Permai 3 dan ahli keluarga yang menjadi tanggungannya.

TUJUAN PENUBUHAN TABUNG KHAIRAT 


1. Matlamat asas penubuhan adalah untuk membantu meringankan beban keluarga ahli menguruskan proses pengurusan jenazah ahli atau tanggungan ahli mengikut kadar tertentu yang dipersetujui oleh ahli jawatankuasa.
2. Menyatukan penduduk setempat untuk mencari jalan terbaik dalam menyelesaikan sesuatu tugas apabila berlaku satu-satu kematian.
3. Memupuk semangat bekerjasama antara masyarakat setempat tanpa mengira fahaman masing-masing.Sila Download Dokumen Berikut :
1. Untuk Maklumat Terperinci Syarat dan Sumbangan : Khairat Maklumat Terperinci


2. Untuk Borang Keahlian : Borang Keahlian Khairat

Borang yang telah diisi perlu dihantar ke alamat berikut atau kepada salah seorang AJK PPTDP3  yang dilantik.
NO 8,JALAN MERANTI PUTIH 9C/KU10
TAMAN DESA PERMAI 3,
MERU,
41050 KLANG,
SELANGOR
Published: 2011-11-01 Hit: 4 Laman Asal
PPD Menangguhkan P&P Seminggu ( 3 - 7 Ogos 2009 )
Politeknik Port Dickson telah mengambil beberapa inisiatif awal yang sewajarnya sebagai respon kepada isu H1N1 yang melanda negara masa kini. Antaranya merujuk pelajar-pelajar yang mengalami siptom de .. ..
Tugasan 3 Pembangunan Blog Pnp
#fullpost{display:none;} Assalamualaikum dan salam sejahtera Syukur alhamdulillah dapat membina blog bagi memenuhi tugasan utk sem ini, terima kasih kepada rakan2 blogger kerana sudi menziara .. ..
Tempahan 3 Saiz Wrapper Dari Eza Chocolate
 Wrapper  untuk coklat bar RM1.50 - harga 70sen sekeping Minimum order 50 keping   Wrapper  untuk coklat bar RM2.00 - harga RM1.00 sekepingMinimum o .. ..
segmen Review Blog By Apple Mints Part 3
Selamat hari sabtu.. Ari ni, Eira nak join segmen dari Apple Mints lak.. Sambil2 bersegmen.. Boleh tambah earning.. Pada yg nak join tu.. Sila klik banner k .. ..
Langkawi Hari 3 Kilim Geoforest Park
Jom tambah ilmu. Kuliah bulan September 2017 sekitar Bertam, Kepala Batas. Masjid Abdullah Fahim, Kepala Batas Masjid At Taqwa Bertam Indah, Kepala Batas: Surau Al Husna Shahba .. ..