Pameran Dan Jualan Buku Sempena Kempen Bulan Membaca Dan Nilam Sempena kempen Bulan Membaa dan NILAM pihak PUSAT SUMBER SMKSN telah mengajurkan Program Pameran dan Jualan Buku yang telah diadakan pada 3-4 Mei 2011. Program ini telah diadakan di Dewan Munysi SMK Seri Nering. Pameran ini telah dijayakann oleh Setiap Panitia Matapelajaran di SMKSN. Manakala pameran buku telah dijayakan oleh Syarikat Pustaka Murni, KualaTerengganu. Sepanjang program ini berlangsung, pelbagai aktiviti telah dijalankan seperti kuiz, kelas Al Quran tajwid dan tunjuk cara mengkafankan jenazah dan lain-lain. Program ini telah mendappat sambutan yang hebat dari seluruh warga SMKSN.

Published: 2011-05-17 Hit: 143 Laman Asal
myJodoh.net
Senaman Kecergasan Sempena Hari KOKU SMK KDSK 30/09/2017
Jurulatih Kecergasan Mengendalikan Sesi Senam AerobikPelajar-Pelajar Perempuan Sekolah SMK KDSKSebahagian Pelajar-Pelajar Lelaki Sekolah SMK KDSK .. ..
BBM / BUKU MODUL PERNIAGAAN TINGKATAN 5 TAHUN 2018
                                                   E .. ..
LENSA AKTIVITI 2017 PELANCARAN BULAN KEMERDEKAAN
AL-HIDAYAH EXCELLENT TAHUN 2020 .. ..
MAJLIS SUMBANGAN SEMPENA DEEPAVALI 2017
Majlis penyampaian sumbangan kepada murid-murid yang meraikan Deepavali 2017 telah diadakan semasa perhimpunan ringkas di Dataran Tun Tuah,SK Tun SASBantuan sumbangan ini diberikan kepada .. ..