Pameran Dan Jualan Buku Sempena Kempen Bulan Membaca Dan Nilam Sempena kempen Bulan Membaa dan NILAM pihak PUSAT SUMBER SMKSN telah mengajurkan Program Pameran dan Jualan Buku yang telah diadakan pada 3-4 Mei 2011. Program ini telah diadakan di Dewan Munysi SMK Seri Nering. Pameran ini telah dijayakann oleh Setiap Panitia Matapelajaran di SMKSN. Manakala pameran buku telah dijayakan oleh Syarikat Pustaka Murni, KualaTerengganu. Sepanjang program ini berlangsung, pelbagai aktiviti telah dijalankan seperti kuiz, kelas Al Quran tajwid dan tunjuk cara mengkafankan jenazah dan lain-lain. Program ini telah mendappat sambutan yang hebat dari seluruh warga SMKSN.

Published: 2011-05-17 Hit: 190 Laman Asal
inDahnYa buLan rAmadHan
Assalamualaikum..berlalulah sudah syaaban dtg la semula bln yg amat bermakna kpd umat yg bergelar ISLAM iaitu RAMADHAN..maka x dak lah halangan bg kita sbg umat utk melakukan ibadat kpdNYA secra .. ..
Kesilapan Kerap Muslim Dalam Bulan Ramadhan (Bahagian II)
6) Menunaikan solat terawih di masjid dengan niat inginkan meriah.Malanglah mereka kerana setiap amalan di kira dengan niat, jika niat utama seseorang itu (samada lelaki atau wanita) hadir k .. ..
SETELAH 7 TAHUN 3 BULAN BLOG INI TIDAK DISENTUH
2009Tinggalkan Kolej Uniti, Port Dickson (Jawatan : Pensyarah Matematik)Posting jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah (Jawatan :Guru Matematik di SMK Serting Hilir KompleksBeli kereta perta .. ..
KEDATANGAN BULAN RAHMAT(RAMADHAN BULAN KESEMBILAN)
WAHAI TETAMU RAMADHAN YANG MULIA......................UNTUK MU RAHMAT, MAGHFIRAH,AIR MATA TAUBAT, DENDANGAN TADARUS, SELIMUT TERAWIH DAN BANTAL TAHAJUD, MOGA-MOGA MEWARISI JANAH................... SEL .. ..
PROGRAM BULAN DAKWAH 2018 - NEW
SILA "DOWNLOAD" DOKUMEN PROGRAM BULAN DAKWAH SEKOLAH-SEKOLAH KPM TAHUN 2018:LINK MUAT TURUN  1. Surat edaran .. ..