Pameran Dan Jualan Buku Sempena Kempen Bulan Membaca Dan Nilam Sempena kempen Bulan Membaa dan NILAM pihak PUSAT SUMBER SMKSN telah mengajurkan Program Pameran dan Jualan Buku yang telah diadakan pada 3-4 Mei 2011. Program ini telah diadakan di Dewan Munysi SMK Seri Nering. Pameran ini telah dijayakann oleh Setiap Panitia Matapelajaran di SMKSN. Manakala pameran buku telah dijayakan oleh Syarikat Pustaka Murni, KualaTerengganu. Sepanjang program ini berlangsung, pelbagai aktiviti telah dijalankan seperti kuiz, kelas Al Quran tajwid dan tunjuk cara mengkafankan jenazah dan lain-lain. Program ini telah mendappat sambutan yang hebat dari seluruh warga SMKSN.

Published: 2011-05-17 Hit: 91 Laman Asal
Bid'ahnya Anggapan Sial Menikah Di Bulan Syawwal
Bid'ahnya Anggapan Sial Menikah Di Bulan Syawwal Abdullah .. ..
teringat aku peristiwa di masa bulan Ramadhan
Assalamualaikum macam mana puasa hari nie? aku..perghh..ada aktiviti saja di rumah sampai buat wife aku bising..ehhe..sorry no..nak buat mcm mana..lepas tue aku online le dgn sorang .. ..
Peristiwa di Bulan Syawal : Aku Rela Bajuku Bertampal-tampal Daripada
Bila nak dekat raya ni, ramailah kanak-kanak dan para remaja yang berharap untuk mendapat pakaian baru, kasut baru dan macam-macam lagi.Ia seperti menjadi kewajipan kepada ibu bapa untuk membeli .. ..