Mengapa Bukan Islam Pilih Agama Lain & Bukannya Islam : Buku...!!!
Published: 2012-12-11 Hit: 7 Laman Asal
Penangan Putus Cinta & Penyelesaian !
 Adoiyai.. clash lagi.. asal couple je aku clash, asal clash je aku couple.. Tensen.. *gelak*Tapi kalau nak difikirkan semua ni takkan jadi apa pon. Jadi, daripada mengeluh, lebih baik cari car .. ..
CNY Holiday & Celebration !
Assalammualaikum ... Hi Semua !lama gila babeng xupdate blog ni.. almaklumlah bz dgn krisis di Egypt a.k.a Mesir.. (Ye ye je aku ni ... ^_^ )cuti raya cina aku start selasa yang lepas dan dengan giran .. ..
ReNuNgan Untuk PejUang AGama Wahyu..
salam semua.. salam ramadhan..saya terpanggil untuk berkongsi klip ini..mungkin yg dah ramai tgk drama ini..tapi tak ramai yg mendalami kata-kata di dalam cerita ini...oleh seb .. ..
Cotton & cotton
Pelbagai jenis pakaian @ craft boleh dibuat menggunakan kain cotton. Antaranya baju kurung biasa @ menyusu, baju kurung pahang @ menyusu, baju kurung betawi @ menyusu, baju kurung pesak gantung @ meny .. ..
Membenci Dosa Yang Dilakukan Bukannya Membenci Si Pendosa
Larangan Abu Ad-Darda’ R.a dari mencerca pendosa:Dikeluarkan oleh Ibnu Asakir dari Abu Qalabah bahawa Abu Ad-Darda’ R.a  telah melewati seorang lelaki yang telah melakukan dosa.Orang .. ..