Bantuan Untuk Pelajar Pra Sekolah 2016

Ada sesiapa tak nak taja pelajar untuk masuk pra sekolah 2016 dari keluarga kurang berkemampuan? Nak daftar Pra Sekolah di Sekolah Kebangsaan Pedas, Rembau dah penuh pula. Terpaksalah daftar ke tadika swasta.
Untuk daftar di tadika belanja agak mahal untuk orang kampung yang tiada pekerjaan tetap, biasanya antara RM500 ke RM1000 dan yuran bulanan antara RM50 ke RM150.
Jika ada sesiapa nak taja pelajar pra sekolah dari keluarga kurang berkemampuan untuk masuk tadika swasta sila hubungi saya 0122267406 (Rozmal)
Published: 2015-11-23 Hit: 21 Laman Asal
Ikhwan bukan untuk yang hebat sahaja, Ikhwan untuk semua!!
p/s: sesungguhnya kita ingin membangun sebuah jamaah yang merupakan model masyarakat Islam itu sendiri. Seandainya kita hanya mengumpulkan pendakwah yang hebat dan bijak sahaja, maka kita sudah mem .. ..
Permohonan Ke Sekolah Menengah Teknik
Sila klik pautan di bawah untuk memohon ke Sekolah Menengah Teknik bagi Tahun 2010. Hanya untuk lepasan PMR 2009 sahaja.http://apps.emoe.gov.my/esptv/sptv2009/index.cfmJika tid .. ..
YB Tai Buka Kaunter Bantuan Rakyat RM500
Adun Kuala Sepetang YB Tai Sing Ng(Kanan) telah membuka kuanter agihan bantuan RM500 di Pejabatnya Pusat Khidmat Adun K Sepetang yang terletak di Pekan K Sepetang. Menurut Adun  Kuala .. ..
JOM DAPATKAN AMEEN SEKARANG ...JOM ORDER SEKARANG MINIMUM 40-50 KARTON
Apa Juadah Berbuka Puasa Anda..?Jangan lupa gunalah Produk Ameen Buatan Muslim untuk buat Air Minuman untuk berbuka Puasa Anda...Jom dapatkan Produk Ameen dengan kami sekarang...Order seka .. ..
Fasa baru, pra hijrah
Sekian lama menyepi, kini jari jemari terdetik untuk terus menjelajah ke papan kekunci. Aku sedang melalui satu fasa baru, segalanya baru. Perasaan rigid ditolak untuk terus bernafas dalam sanubari. S .. ..