Bantuan Untuk Pelajar Pra Sekolah 2016

Ada sesiapa tak nak taja pelajar untuk masuk pra sekolah 2016 dari keluarga kurang berkemampuan? Nak daftar Pra Sekolah di Sekolah Kebangsaan Pedas, Rembau dah penuh pula. Terpaksalah daftar ke tadika swasta.
Untuk daftar di tadika belanja agak mahal untuk orang kampung yang tiada pekerjaan tetap, biasanya antara RM500 ke RM1000 dan yuran bulanan antara RM50 ke RM150.
Jika ada sesiapa nak taja pelajar pra sekolah dari keluarga kurang berkemampuan untuk masuk tadika swasta sila hubungi saya 0122267406 (Rozmal)
Published: 2015-11-23 Hit: 36 Laman Asal
myJodoh.net
RUMAH NUR IMAN KUANTAN PROGRAM BERSAMA PELAJAR UMP PEKAN
Alhamdulillah 7/10/2017....program "fight for your pride" bersama pelajar ump pekan pada harini berjalan dengan baik...terima kasih kerana memilih Rumah Nur Iman untuk berkongsi ilmu d .. ..
Kebaikan kacang hijau untuk ayam
Rujukan whatapp Rendang LHKKacang hijau digunakan oleh breeder Ayam sabung Dan Ratu. Berikut adalah sedikit kupasan kelebihan kacang hijau dari segi sains.Kacang .. ..
ReNuNgan Untuk PejUang AGama Wahyu..
salam semua.. salam ramadhan..saya terpanggil untuk berkongsi klip ini..mungkin yg dah ramai tgk drama ini..tapi tak ramai yg mendalami kata-kata di dalam cerita ini...oleh seb .. ..