Program Cakna Cemerlang  Akujanji Upsr 2013 14 Februari 2013,Khamis.Pihak sekolah telah mengadakan Program Cakna Cemerlang & Akujanji UPSR 2013.Majlis tersebut telah diadakan di kantin Sekolah.


Objektif program tersebut adakan untuk memberi semangat dan kesedaran kepada ibubapa dan murid.Ia juga bagi menentukan target UPSR 2013 bagi Sekolah Kebangsaan Teluk Ketapang.Program ini juga dapat menjalinkan kerjasama padu antara ibubapa dan guru dalam usaha membantu meningkatan prestasi murid.Aktiviti-aktiviti untuk meningkatkan UPSR 2013 juga telah dibentangkan oleh GPK Pentadbiran,En. Salleh @ Mokthar bin Ismail untuk memberi makluman kepada ibubapa.Selain itu,guru-guru tahun 6 juga telah diperkenalkan kepada ibubapa bagi memudahkan kerjasama antara ibubapa dengan guru tahun 6.

Pihak sekolah mengucapakan ribuan terima kasih kepada ibubapa murid tahun 6 kerana sudi meluangkan masa untuk menjayakan majlis kali ini.

Published: 2018-01-12 Hit: 5 Laman Asal
PELANCARAN PROGRAM MENTOR MENTEE
14 Jan 2018 ( Ahad ) - Pelantikan guru-guru sebagai mentor kepada murid -murid yang dibahagikan mengikut kelas masing-masing telah dilancarkan semalam. Pelancaran telah dirasmikan oleh Tuan Guru .. ..
Ketua Pengawas UPSR 2017
salam semua..Tahun ni penulis diamanahkan untuk menjadi ketua pengawas UPSR bagi pusat BE001 SK Rasapeperiksaan UPSR akan dijalankan pada 11-14 september 2017 ini.semoga dipermudahka .. ..