Mengenai Sip Mengenai SIPartners+
SIPartners+  adalah seorang pembimbing kepada pihak pengurusan untuk meningkatkan kualiti pentadbiran di sekolah yang ingin ditingkatkan prestasinya.
Sebagai SIPartners+
1. Membina hubungan dan membimbing pengetua serta Guru Besar di sekolah,
2. Bekerjasama dengan Kementerian dan pegawai PPD untuk menyediakan latihan yang amat diperlukan oleh pentadbir sekolah.
3. Mereka bentuk dan mentadbir intervensi khusus untuk meningkatkan kualiti kepemimpinan dan pengurusan di sekolah


Peningkatan Peluang Untuk Impak  - SIPartners+ akan membina hubungan dengan pengetua dan Guru Besar. Dengan membimbing 25-30 pengetua, diharapakan SIPartners+ boleh membantu meningkatkan kualiti pengurusan sekolah dibandingkan jika seorang pengetua atau guru besar bekerja secara bersendirian.

Masa Bimbingan Berkualiti – Pendidik yang terbaik tidak akan keluar dari sekolah untuk menjadi pentadbir – peranan SIPartners+ adalah untuk meningkatkan kualiti pengurusan sekolah. Selaku SIPartner+, anda akan menghabiskan sekurang-kurangnya 80% daripada masa bekerja dengan pengetua dan guru besar, bukannya untuk mengumpul data atau mengisi borang.Published: 0000-00-00 Hit: 15 Laman Asal
~Penerangan mengenai produk HPA di MMU~
“Mencari Yang Halal Itu Fardhu Bagi Setiap Muslim” Adakah anda masih tercari-cari produk HALAL keluaran umat Islam di pasaran? Ingin menambah pendapatan dengan menyertai perniagaan ran .. ..
Bodoh Dan Jahilnya Umno Mengenai Demokrasi Berparlimen
Umno dan barisan pemudanya sekali lagi menunjukkan kejahilan terhadap amalan demokrasi berparlimen di negara-negara komenwel termasuk Malaysia dan Australia dengan membuat perhimpunan di hadapan P .. ..
Lhdn Perkara Yang Perlu Diketahui Mengenai Cukai
KESALAHAN DAN DENDA PELEPASAN INDIVIDU BAGAIMANA MENGIRA CUKAI ANDA Sekian .. ..
Sabda Rasulullah Mengenai Larangan Mensyirikkan Allah
1- Diriwayatkan dari Abu Hurairah r.a, dari Rasulullah s.a.w, .. ..
Mengenai Sip
Mengenai SIPartners+ SIPartners+  adalah seorang pembimbing kepada pihak pengurusan untuk meningkatkan kualiti pentadbiran di sekolah yang ingin ditingkatkan prestasinya. .. ..