Mengenai Sip Mengenai SIPartners+
SIPartners+  adalah seorang pembimbing kepada pihak pengurusan untuk meningkatkan kualiti pentadbiran di sekolah yang ingin ditingkatkan prestasinya.
Sebagai SIPartners+
1. Membina hubungan dan membimbing pengetua serta Guru Besar di sekolah,
2. Bekerjasama dengan Kementerian dan pegawai PPD untuk menyediakan latihan yang amat diperlukan oleh pentadbir sekolah.
3. Mereka bentuk dan mentadbir intervensi khusus untuk meningkatkan kualiti kepemimpinan dan pengurusan di sekolah


Peningkatan Peluang Untuk Impak  - SIPartners+ akan membina hubungan dengan pengetua dan Guru Besar. Dengan membimbing 25-30 pengetua, diharapakan SIPartners+ boleh membantu meningkatkan kualiti pengurusan sekolah dibandingkan jika seorang pengetua atau guru besar bekerja secara bersendirian.

Masa Bimbingan Berkualiti – Pendidik yang terbaik tidak akan keluar dari sekolah untuk menjadi pentadbir – peranan SIPartners+ adalah untuk meningkatkan kualiti pengurusan sekolah. Selaku SIPartner+, anda akan menghabiskan sekurang-kurangnya 80% daripada masa bekerja dengan pengetua dan guru besar, bukannya untuk mengumpul data atau mengisi borang.Published: 0000-00-00 Hit: 12 Laman Asal
Soal Jawab Mengenai Badi Scan Jarak Jauh Jin Di Cctv Dan Orang Bunian
SOALAN:  Haiqal Noor Assalammualaikum Pak Engku..Saya ingin bertanya satu soalan.Apa itu BADI?bagaimana ciri-ciri seorang yang mengalami perasaan BADI ini?da .. ..
Penjelasan Mengenai Takaful Dari Kaca Mata Cik Puan Mbk
Saya akan ceritakan mengenai manfaat Takaful yang sering ditawarkan oleh ejen Takaful di luar sana. Mana-mana takaful operator akan offer basic Takaful yang terdiri daripada:- a) pamp .. ..
Prediksi Rasulullah Mengenai Wahn cinta Dunia amp Takut Mati
Wahn: Penyakit Mematikan Umat Islam Oleh: Badrul Tamam Al-Hamdulillah, segala puji milik Allah, Rabb semesta alam. Shalawat dan salam atas Rasulillah –Shallallahu 'Alaihi Wasallam-, keluarga .. ..
Soalan Mengenai Haid
Soalan assalamualaikum.. bolehkan seorang wanita yang didatangi haid membaca surah al fatihah? kawan saya memberitahu bahawa jika baca al fatihah dengan niat untuk menuntut ilmu tidak mengapa. Ja .. ..
Permasalahan Mengenai Wali
Soalan Assalamualaikum .. Saya ingin melangsungkan perkahwinan dalam masa terdekat ,ayah saya telan meninggal dunia 20 tahun yang lepas ,datuk saya pun telah meninggal dunia ,saya mempunyai .. ..