Selamat Hari Pekerja 1 5 2013
Published: 2013-04-30 Hit: 2 Laman Asal
Entry di Hari Raya ke-3.
Di hari raya yang bosan ini. mari kita tengok satu gambar.Arnab ni masih bertampal di almari buruk kt umah aku. tak tau kenapa tak de orang nak tanggalkan. maybe sebab masih cantik k .. ..
Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin.
Program Hari Raya Double8 sila rujuk di sini: http://www.facebook.com/topic.php?uid=42228400674&topic=9894*gambar lelaki belakang tu tiada kena mengena dengan sesiapa. .. ..
PEMAKAIAN BAJU BATIK SETIAP HARI KHAMIS mulai nov 09 kot.
 Diambil dari: http://smaplabu.edu.my/gile ah. kne pki baju batik plak ari kamis da macam pekerja kerajaan da ni. kalo aku mmg suh junior je la iron baju batik .. ..
Majlis Hari Raya Aidil Fitri SKPK...
SKPK telah mengadakan Majlis Sambutan Hari Raya Aidil Fitri 2011 yang dianjurkan oleh Panitia Pendidikan Islam,KKGS,PIBG SKPK. .. ..