Program Maju DiriProgram Maju Diri (PMD) adalah satu program yang dijalankan di negeri Selangor. Program ini dijalankan untuk murid tahun 4,5 & 6. PMD ini akan dijalankan pada 6 hingga 8 Januari 2010. Sepanjang tempoh 3 hari ini, murid-murid tahap 2 akan mengunakan jadual PMD untuk mengikuti setiap aktiviti yang dirancang mengikut aliran.

Setiap murid dikehendaki menyediakan sebuah buku tulis no. 1 yang akan dinamakan buku Bimbingan & Kaunseling. Sepanjang tempoh 3 hari murid akan menjalankan aktiviti dan mencatat maklumat, pengajaran, nilai-nilai murni aktiviti PMD di dalam buku ini.

Buku B&K bukan sahaja digunakan sewaktu PMD sahaja tetapi akan terus digunakan dari semasa ke semasa sewaktu program anjuran unit Bimbingan & Kaunseling, bimbingan kelas dan ceramah motivasi bagi tahun 2010.
Published: 2010-01-05 Hit: 1 Laman Asal
myJodoh.net
RUMAH NUR IMAN KUANTAN PROGRAM BERSAMA NAJIB RAZAK CLUB (NRC11)
Alhamdulilah 8/10/2017selesai sudah program jalinan kasih bersama Najib Razak Club (NRC11)...terima kasih kerana sudi berkunjung ke Rumah Nur Iman serta berkongsi pengalaman bersama an .. ..
RUMAH NUR IMAN KUANTAN PROGRAM BERSAMA PELAJAR UMP PEKAN
Alhamdulillah 7/10/2017....program "fight for your pride" bersama pelajar ump pekan pada harini berjalan dengan baik...terima kasih kerana memilih Rumah Nur Iman untuk berkongsi ilmu d .. ..
Pelancaran Program 3s Peringkat Daerah Manjung
TARIKH  27 JANUARI 2016 MASA &nbs .. ..