Jenis jenis Tong Kitar Semula

Jenis-jenis tong kitar semula
Terdapat 3 tong kitar semula yang disediakan oleh kerajaan untuk membuang sisa yang boleh dikitar semula. Tong-tong ini diwarnakan biru, coklat, dan jingga bagi melambangkan kegunaan yang berbeza. Tong kitar semula terdapat di dalam saiz 80 liter, 120 liter, 240 liter, 360 liter dan 660 liter.

Published: 2013-11-29 Hit: 20 Laman Asal
pembinaan semula markas pas tanah seribu,kg.batu masjid
dimaklumkan,pembinaan semula Markaz sedang berjalan lancar dianggarkan 80 peratus siap. ajk pembinaan telah bersetuju supaya sedikit sumbangan lagi dikutip iaitu 1) Batu bata pasir.2) BRC halus. 3). A .. ..
Rakyat Mesir Bangkit Semula Mengencam Pemerintahan Tentera
Getty Images 5 minutes ago A general view shows crowds and cars at Cairo’s Tahrir Square, the epicentre of the popular revolt that drove veteran strongman Hosni Mubarak from .. ..
Turun Semula Ke Dunia
PESAN MALAIKAT SUPAYA BERBEKAMDalam perjalanan turun itu, setiap kali bertemu dengan sekumpulan malaikat , Nabi s.a.w. disambut dengan hormat dan mereka berpesan kepada Nabi supaya suka .. ..
Jenis jenis Sihir Dalam Kalangan Masyarakat Melayu
Sihir di Kalangan Masyarakat MelayuDalam masyarakat melayu memang terkenal mengenai Ilmu Sihir. Ilmu Sihir ini selalu dikaitkan dengan Bomoh dan Dukun. Ia sering dirujuk dalam masyarakat kita sebagai .. ..
Jenis jenis Kontrak Undang undang Kontrak Islam
1) Kontrak Memberi Milik (Al-Tamlikāt).Kontrak al-Tamlikat iaitu sesuatu kontrak yang dimaksudkan untuk memiliki sesuatu sama ada ia berupa benda (cain) ataupun manfaat. .. ..