Sambutan Maulid Rasulallah Saw Smk Bandar Tenggara 2017 Sambutan Maulidur Rasulallah Muhammad SAW peringkat SMK Bandar Tenggara telah diadakan pada 26 Januari 2017 di Dewan Permata SMK Bandar Tenggara. Sambutan telah dimeriahkan dengan ceramah perdana oleh Yang Berbahagia Ustaz  Mohd Zaki B. Mohamad dari SMA bandar Tenggara. Semua murid PPKI SMK Bandar Tenggara turut terlibat dalam majlis tersebut.


Persembahan murid Tingkata 6 Persembahan nasyid Ustaz Mohd Zaki Penceramah menyampaikan ceramahnya Bacaan ayat suci al-Quran

Published: 2017-03-14 Hit: 3 Laman Asal
Pesanan Rasulullah Saw Utk Pemimpin
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ .. ..
AHLI SILAP MATA MALAYSIA BAKAL MENANG ASIA GOT TALENT 2017 . MAGIC DIA
Malaysia mempunyai potensi sangat besar untuk menang Asia's Got Talent 2017. Ini adalah disebabkan persembahan hebat yang telah ditampilkan oleh  Ahli Silap Mata No.1 Malaysia yang bernama .. ..
Kepribadian Dan Budi Pekerti Rasulullah Saw
Saya ingin berkongsi dengan semua mengenai sebuah buku yang ulung karangan Imam at-Tirmidzi iaitu kitab syamail yang menceritakan tentang keadaan Nabi kita samada sifat tubuh, dan sunnah2 Beliau yang .. ..
~Peperangan Rasulallah S.A.W~
Apa yang kita tahu tentang peperangan dalam sejarah Islam? Tahukah anda? Serba sedikit, saya konklusikan seperti di bawah.. .. ..