Majlis Yassin Dan Tahlil  Perjumpaan Ahli Pertubuhan Penduduk wanita Taman Warisan Assalamu'alaikum Wr. Wb.
Dengan penuh kesyukuran kehadrat Allah S.W.T,  sukacitanya dimaklumkan  AJK Biro Hal Ehwal Wanita;  Pn. Hjh. Dr. Noraida binti Zainuddin  mengundang semua penduduk (wanita) Taman Warisan ke Majlis di atas seperti ketentuan  berikut :
 TARIKH   :   17 DISEMBER  2011 (SABTU) MASA     :    2.30 PETANGTEMPAT  :    NO. 2, JALAN WARISAN 3, TAMAN WARISAN                      (RUMAH PN. HJH. DR. NORAIDA BINTI ZAINUDDIN)                               
Diharap penduduk (wanita) Taman Warisan dapat hadir dan  semoga majlis berjalan lancar.

ATURCARA MAJLIS
2.30 petang :Majlis Yassin dan tahlil Ucapan Wakil AJK Biro Hal Ehwal Wanita  Perbincangan Berkaitan Aktiviti Jamuan   Sekian. Terima kasih.

Published: 2011-12-15 Hit: 6 Laman Asal
Jerantut 8216 bandar Taman Negara 8217
Berada di bandar ini, pasti akan merasai satu kelainan kerana Jerantut kini sudah berubah wajah. Bandar ini kian membangun dengan pesat... Berada di band .. ..
Gambar Wanita India Mangsa Rogol Ramai ramai Di Delhi
 Ini adalah wajah wanita tersebut. Mangsa rogol geng Delhi , Nirbhaya meninggal dunia di Singapura :-( Salute untuk Girl Berani...  Ini adal .. ..
Bakkem Sertai Kursus Pengurusan Pertubuhan Anjuran Jabatan Pendaftaran
Pada 25 Mei 2009 (Isnin), BAKKEM melalui 4 orang Ahli Jawatankuasa Tadbir telah menyertai Kursus Pengurusan Pertubuhan Bil 1/2009 anjuran Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Negeri Pahang di Dewan Tun R .. ..