Penampilan Raja Permaisuri Perak dan Tengku Permaisuri Selangor Ketika Pertabalan. Istiadat Pertabalan Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong Ke-15 menyaksikan keberangkatan Raja-Raja Melayu dan Raja-Raja Permaisuri ke Istana Negara. Dua orang Permaisuri yang mendapat perhatian pada istiadat kali ini ialah Duli Yang Maha Mulia Raja Permaisuri Perak Tuanku Zara Salim dan Duli Yang Maha Mulia Tengku Permaisuri Selangor Tengku Permaisuri Norashikin. Keberangkatan tiba 2 orang Permaisuri ini menarik perhatian rakyat jelata dengan gaya dan penampilan yang anggun dan menawan. Ini merupakan Istiadat Pertabalan Yang Di-Pertuan Agong yang pertama buat kedua-dua Permaisuri ini. Busana songket dipakai kedua baginda ditambah dengan tiara terletak kemas di jemala menaikkan aura diraja kedua-dua Permaisuri ini. 
D.Y.M.M. TUANKU ZARA SALIM.
Duli Yang Maha Mulia Raja Permaisuri Perak Darul RidzuanTuanku Zara Salim,D.K., D.K.S.A., D.K.A.
ISTIADAT PERTABALAN :ISTIADAT SANTAPAN DIRAJA :D.Y.M.M. TENGKU PERMAISURI NORASHIKIN.
Duli Yang Maha Mulia Tengku Permaisuri Selangor Darul EhsanTengku Permaisuri Norashikin Abdul Rahman,D.K., S.P.M.S.
ISTIADAT PERTABALAN :ISTIADAT SANTAPAN DIRAJA :


Published: 2017-05-02 Hit: 233 Laman Asal
Teks Mufti Perak Menghadap Sultan Perak
Teks Mufti Perak Menghadap Sultan PerakMaksud Hadith Rasulullah S.A.W. : "Mereka yang tidak memikirkan masalahumatku BUKAN daripada kalangan umat".Assalamualaikum Warahma .. ..
Badut Rakyat Kantoi Kerajaan Selangor Melindungi Penjenayah
BADUT RAKYAT: KANTOI !!! KERAJAAN SELANGOR MELINDUNGI PENJENAYAH...: Kerajaan negeri Selangor yang dipimpin oleh Menteri Besar,Khalid Ibrahim A.K.A Gagap telahpun secara rasminya bersetuju menanggung .. ..
Walkaton D 8217 raja Kelantan 2011 Mahu Tarik 25 000 Penyertaan
tweetmeme_url = 'http://argentumbromida.blogspot.my/2011/05/walkaton-draja-kelantan-2011-mahu-tarik.html'; KOTA BHARU: Urusetia Pertubuhan Kerabat D’Raja Kelantan Al Muhammadi ber .. ..
Mari kenali Tengku Adnan Mansor
KUALA LUMPUR, 6 Mac (Hrkh) - Ramai yang pasti khususnya pengundi di Parlimen Putrajaya mengenali Menteri Pelancongan Tengku Adnan Mansor yang terkenal dengan kenyataan 'kontroversi' yang keluar dar .. ..
Usul Kaji Hudud Di Dun Selangor mca amp Gerakan Mengelupur Diluar Dewa
Muslimah Nur Ilahi Asiah 55 mins · Lahir di hospital KERAJAAN, pergi sekolah KERAJAAN, Universiti minta dengan KERAJAAN, nak kahwin minta loan dengan KERAJAAN, .. ..