Penampilan Raja Permaisuri Perak dan Tengku Permaisuri Selangor Ketika Pertabalan. Istiadat Pertabalan Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong Ke-15 menyaksikan keberangkatan Raja-Raja Melayu dan Raja-Raja Permaisuri ke Istana Negara. Dua orang Permaisuri yang mendapat perhatian pada istiadat kali ini ialah Duli Yang Maha Mulia Raja Permaisuri Perak Tuanku Zara Salim dan Duli Yang Maha Mulia Tengku Permaisuri Selangor Tengku Permaisuri Norashikin. Keberangkatan tiba 2 orang Permaisuri ini menarik perhatian rakyat jelata dengan gaya dan penampilan yang anggun dan menawan. Ini merupakan Istiadat Pertabalan Yang Di-Pertuan Agong yang pertama buat kedua-dua Permaisuri ini. Busana songket dipakai kedua baginda ditambah dengan tiara terletak kemas di jemala menaikkan aura diraja kedua-dua Permaisuri ini. 
D.Y.M.M. TUANKU ZARA SALIM.
Duli Yang Maha Mulia Raja Permaisuri Perak Darul RidzuanTuanku Zara Salim,D.K., D.K.S.A., D.K.A.
ISTIADAT PERTABALAN :ISTIADAT SANTAPAN DIRAJA :D.Y.M.M. TENGKU PERMAISURI NORASHIKIN.
Duli Yang Maha Mulia Tengku Permaisuri Selangor Darul EhsanTengku Permaisuri Norashikin Abdul Rahman,D.K., S.P.M.S.
ISTIADAT PERTABALAN :ISTIADAT SANTAPAN DIRAJA :


Published: 2017-05-02 Hit: 263 Laman Asal
Emas Dan Perak Bukan Pelaburan
salam..... entry kali nie kira berani mati...heheh...coz sebelum nie aku pernah masuk satu forum yang berkaitan dgn emas dan perak nie...perghh...cam kambing masuk kandang harimau semua t .. ..
Sistem Pembelajaran Dan Kaedah Hafazan Al qur an Yang Efektif Satu Kaj
ABSTRAKPenyelidikan yang dijalankan ini ialah satu kajian untuk melihat serta mengkaji Sistem Pembelajaran dan Kaedah Hafazan al-Quran Yang Efektif: Satu Kajian di Kuala Lumpur dan Tere .. ..
Husam Dun Perak Bubar
Naib Presiden PAS, Datuk Husam Musa tetap yakin Dun Perak akan dibubarkan .. ..
Bilik Sewa Seri Iskandar Perak
  - Deposit 2+1 -fully furnished - close to public transportation and grocery store - clos .. ..
Hannah Yeoh Perlu Berterus Terang Gerakan Kristianisasi Di Selangor 82
AIDCNews   1. Saya merujuk kepada satu posting yang dilakukan oleh Pensyarah Universiti Utara Malaysia (UUM) Dr. Kamarul Zaman Yusoff lima hari la .. ..