Cara Unik Atasi Jeragat Jeragat berlaku atas pelbagai faktor. Antaranya sinaran matahari, kehamilan, pengambilan ubatan atau hormon, wangian atau masalah hormon. Jadi, jangan terkejut kalau orang muda juga boleh berjeragat. Untuk entry kali ini, saya nak kongsikan bagaimana saudari Norhaslinda Aziz mengatasi jeragatnya dengan suplemen Shaklee.


Saya seorang pelajar jurusan Pastry and Bakery dan berumur 18 tahun. Sepanjang bergelar seorang pelajar hidup saya sangat sibuk sehingga tiada masa untuk uruskan diri untuk tampil cantik. Bila dh ambil kursus pastry and bakery tahu-tahu jela, kita akan lebih terdedah kepada haba yang panas. Selalu berdepan dengan panas oven yang besar dekat kitchen. Kelas pagi sampai malam kadang duduk dekat kitchen..
Malangnya pada semester ke-3 saya perasan muka saya ada kesan-kesan hitam yang ada dekat bawah mata. Walaupun sedikit dah boleh menggusarkan diri saya. Bila saya lihat betul-betul barulah saya tahu rupanya jeragat. Punyalah sedih masa itu, tak tahu macam mana nak hilangkan jeragat. Belilah pelbagai produk jenama apa pun tetap gitu je malah makin besar pulak. Jad i bila muka dah ada jeragat cara saya nak tutup ye terpaksa lah pakai conceler. Banyakkan pergi kelas dengan pakai conceler.
.
Sehingga tamat belajar dan mula bekerja jeragat tidak juga berkurang. Jadi bila dah bekerja saya Google untuk hilangkan jeragat tapi untuk remaja tak ada pun. Saya dengan nekad tanya dengan salah satu blog tentang jeragat. Risau juga pada awalnya sebab takut tak boleh hilang lagi pun mahalkan produk tu. Dengan senekadnya hati saya beli juga 2 botol GLA Complex.
.
Selepas beberapa minggu saya dapati kulit wajah saya tidak berjeragat lagi. Paling best GLA Complex ini boleh stabil period yang huru hara ini. Memang tak menyesal saya beli produk daripada Shaklee ini. Seperti tidak percaya bila upline saya kata belum pernah lagi jumpa jeragat remaja.Amacam, betul tak jeragat ni boleh ada pada yang masih muda juga? Jadi, jika anda mengalami masalah yang sama, anda boleh terus hubungi saya di talian di bawah. Saya sedia membantu anda.

Huwaida (ID 1185048)FB: Huwaida Abdul AzisNo Tel: 01116019649Huwaida FB Page: Nota Ibu No Tel: 0174755810
Published: 2018-03-13 Hit: 8 Laman Asal
When I am dead
by Christina Rossetti When I am dead, my dearest, Sing no sad songs for me: Plant thou no roses at my head, Nor shady cypress tree: Be the green grass above .. ..
Why Do I Feel So Sad? By Alicia Keys
Friends we've been for so longNow true colors are showingMakes me wanna cry oh yes it doesCuz I had to say goodbyeBy now I should knowThat in time .. ..
Sikap Imam Al syafi 8217 i Terhadap Ahli Bid 8217 ah
اللهم ارنا الحق حقا وارزقنا اتباعه وارنا الباطل باطلا وارزقنا اجتنابهAllahumma arinal haqqa, haqqa, warzuqnattiba’ah, .. ..
Alhafizmotherhome I Tadika Rumah Ibu
Assalamualaikum wbt, Lama benar..ummi tak menulis untuk blog ni..bukan menyepi..tapi masa tidak mengizinkan..Di akhir tahun 2012 ini..umi harapkan masuknya tahun 2013..banyak membawa keba .. ..
Alhafizmotherhome I Tadika Rumah Ibu
Assalamualaikum wbt, Lama benar..ummi tak menulis untuk blog ni..bukan menyepi..tapi masa tidak mengizinkan..Di akhir tahun 2012 ini..umi harapkan masuknya tahun 2013..banyak membawa keba .. ..