Ini cerita minggu lepas....balik kerja memang tak ada mood langsung nak masak..rasa macam letih sangat....lepas maghrib ajak en.hubby makan di luar..bila perut lapar sangat tempat paling sesuai untuk pergi makan adalah  asam pedas seperti di SINI. Entah apa raksasa yang masuk dalam badan dah selesai makan asam pedas masih rasa nak makan lagi....tiba-tiba macam nak makan satay....mula-mula ajak hubby makan satay Hj. Samuri tapi  beliau tak nak plak...en.hubby kata nak makan satay di belakang petrol station Petron (dulu Esso) Kg Dato Keramat... katanya memang sedap sangat satay kat situ...dan aiiiii just followw....... 


As usual bila dah buat pesanan air sampai dulu.....tengok la nescaffe tu....power betul.... kalah mamak punya...  Yesssss.....dah sampai......besar saiznya....memang berbeza dengan Hj Samuri.....kami buat pesanan satay ayam 20 cucuk....

 kejapan licin youuuuuu......aku pun pelik macam mana aku boleh makan lagi banyak dari en.hubby....pelik betul laaaaaaaa.....hahahhaha
Untuk pengetahuan you all, makanan di atas yang kami pesan kat Asam Pedas, DSantap sebelum makan satay.....  habis kami belasah jugak....hihihihi....  tempat bakar satay....panjangkan...memang ramai yang datang kat sini makan....anyway tempat duduk tak banyak yer dan sentiasa ramai pengunjung...memang sedap sangat satay kat sini....sebab tu walaupun perut dah kenyang lepas makan nasi masih boleh makan  satay bercucuk cucuk....harga RM1 secucuk tapi memang berbaloi...saiz satay besar... tak kering..lembab dan penuh rasa...tak payah makan kuah kacang pun dah cukup sedap....kalau sesiapa yang nak makan satay di area Kuala Lumpur sila sila la datang ke sini yer...kedai buka bermula pukul 6 petang ok...byeeeee
Hit: 58 Laman Asal