hye dear..terasa lama sangt kan xupdate kat blog ni..ala sian kat blog kan..sory la syg, saya ada bnyak benda nk setle n clear up sebelum meninggalkan ofis tersayang..wahhh sayang la sangt kan..huhu. mlm ni saje release tension n drop la kat blog2 tuk baca info n mklumat2 yang membina.*ceh,membina la sangt!* tertiba terbaca sal entry "10 fakta tentang wanita yang lelaki perlu tahu.." syok ni meh saye komen ape fakta yang dikeluarkan tu eh.*mengikut pada pernah jd kat saye or x..he*  
1. Jika ada lelaki yang merenung tajam matanya,dia akan mudah cair :: cair?ohh pasti..tp saye xreti la lu ckp xtgk mata org.tu yang sllu tercair tu kot.lalal::  
2. Wanita suka meluahkan apa yang mereka rasa melalui muzik atau lukisan ::muzik ya,lukisan saya xreti nk lukis..memg xda bakat lgsung lukis.org lidi boleh la. saya slalu dedicate lagu2 yang liriknya ada sangkut paut kt org2 terlibat..so,sndiri pham n hayati la lirik tu sbb saya xsuka nk ckap terus trang..lau xpham tu xtau la nk kata kan.ha::
 
3. Sebuah senyuman memberi 1000 erti kepada wanita ::weh lebih dari 1000 erti kot..lau masam sapa pun xsuka..hatiku berbunga riang..lalla::  
4. Satu ucapan ‘hai’ saja sudah cukup membuat hatinya gembira ::early in da morning dpt msej dari yang tersayng pasti akan mgumbirkan ati n hapy sangt nk wat keje kan.. cuba lau smpai je ofis, bos pgil. meeting in 5minutes! erkkk memng gelap satu hari tu! kan2?::  
5. Semua wanita menginginkan laki yang mencintainya sepenuh hati ::alhamdulillah saya bersyukur sbb dikurniakan psangan yang mencintai saya sepenuh hati...::
6. Senjata wanita adalah airmata!! ::menangis memng senjata, tp lau dah mengis sengsara jugak.sakit kepla mai! adoii bek jgn nangis lau bcoz of lelaki..buang masa!::
7. Wanita mudah jatuh hati terhadap lelaki yang sentiasa mengambil berat terhadapnya ::haha,i love dis one! sangt caring, tanya pe masalah eventhough saye xder msalah..sunguh!::   8. Jangan sekali meneka apa yang dirasainya ::ha,betul2..jgn duk suka2 ati ja teka sebab kadang2 xbetui pun,tp wat tau kan ape yang saya rasa..padahal xbetui pun.heheh::  
9. Jika kamu menyintai seorang wanita,mulailah dengan persahabatan ::erm mula ngan bersahabt..pastu lau maintain jd shbt xpela kan..tp ape jdi lau pas shabt dia nk jdi lover plak??erkkk scandal la kot!hahah::
10. Jika dia memberi 1001 alasan untuk keluar denganmu,tinggalkan saja sebab dia tidak menginginkanmu ::cmana plak eh lau kita plak bagi 1001 alsan kat dia xmau kuar, agak2 leh x suh dia tgalkan kita sebab kita xhingin kat dia.he.*vice versa la kan*::  kdang2 terpikir gak memng betui ape yang dilalui sume ni kan..tu la bersyukur kerana saya masih dikurniakan prasan sebegini untuk dihayati..hehe*syiokkk* 
Hit: 18 Laman Asal