Ohhh..arep my kazen yg sgt sengal…wah!!... npe la aku dpt kazen yg sgt sengal nih…
adeh…seb baek amek medic..bley mntk dskaun nnti ..
gaggaaggaa
kazen yg sgt sengal :: ish…ikt ati mmg aku nk ketuk kpl ko…ggagaaga.,….
stop pretending ah..aku sure gle ko ah naek plamin dulu…
wawawawaaa ....
sruh aku crikkan>???... berderet daaa aku carikkan :: cik su,syira,fatma,n bru2 nih kosar!!!...
wah!!... gagagagaa…so..jgn mau tduh2 aku yer aku dh de ke pe…
sme2 kazen xkan la mau secret2 sma luu….[mcm arep bce nih]
nnti ape2 hal bam woi la kt arep…dun wory…
arep yg pntng kem slm sme bdk medic yg ensem2 …..[wink!]
lyan sme kazen cuti2 nih…gagagagaaa…
apa2 pn...go go portugal!!!...yeaahh!!

lg satu hal..temper aku ditembak kpd sekumpulan org yg sgt2 bajet…huh..
ish….gram tahap gaban ah kt korang nih…jgn nk eksyen ah..
Jgn tego org klo korang pn sme2 wat..jgn jadikan alasan bodo korang tuh nk tnjuk korang tuh bley wat pe je….
aku rse mau woi kt korang!!!..huh..kegeraman tahap max!
geli aku tgk…huh… ku doakan je lla korang sehat2 disana ye….
[sgala cite adalah rekaan semata-klo terasa bgus gak!]

okeh…ttp cte yg sgt2 childish tuh..lantk sme luuu..
gua tarak mau layan sama luuu…jmpe lu pn gua malas..
okeh2…nih gmba yg korang mau tgk…gagagaga… sory yaa!!..xbyk bley aku upload..kegumbiraann kami lebey lg dr ni..wah!!
tdo kul 5pg..borak2 smpi tahap nk berdri nk goyang2…
gagagag nnti2 aku de mood aku upload ah kt fs plak okeh!.. ape2 pn puas gak ati gather rmi2…laen kli kte jmpe kt tmpt laen plak yer… ku doakan korang sume sehat2 n sukses kt mne2 korang lepak…ggagaaagag

at last :: aku sunburn sorang2 kt umah…aiyaaa…lepak xde sebrape mne…sunburn mcm semiggu plak…aduh…

okeh..skang nih aku tgh blur n sume aku pk mcm lari gle..pe aku nk wat????
wahhhh!!!,,,,,tolak tepi sume!!...kan bgus anda sume xsesengal skang?????argghhh!!!!!

life is too short to feel so sad...

Hit: 15 Laman Asal