okeh, mggu ni adelah mggu terakhir dlm academic calender akumggu depan da masuk study weekthen exam week smp ujung bulan
walaupun mggu ni adelah mggu terakhir...die xde bezanye dgn mggu2 yg laensbb it is still a crazy week
u know what
monday:- suppose to submit draft of final report FYP (haku xsiap lg)-submit OM n EIS project (nasib group projek haku da siap)-ade compulsory adjunct lecture la plak kn time2 ni
tuesday:- test OM (yg mna aku xtau pape pn lg)
wednesday:-kene berusaha menyiapkan projek AE yg perlu hantar esok (xstat pape n lg utk projek ni)-nk pegi roadshow clinique (blaja makeup...hoyehhh!!~)
thursday:-presentation project AE-blaja utk test AE
friday:-test AE (xblaja pape pn lg)

see, told ya it is not a relax final week... haihnasib sebagai pelajar, gini lah~
oh oh oh, selingan kejap~ni ade lah post yg ke-125125 i tell u~
konon nk buat post yg best2 (read:poyo2) utk entry ke 100, tp sedar2 da terlepas pulak..hahahha
eh sudah la...xsiap dissertation tu kalo aku tulis blog neh
p/s: aimi ajak g umah die (kat tganu) weekend ni sbb abg die kawenpp/s: 5 june plak wanie UMP kawen (kt tganu gak, tp nana ajak g jln2 klate lue)...mahu pegi jugakppp/s: 28 sept ade gak kwn kawen... 
okeh kwn2 yg laen, kalo nk kawen bgtau...aku nk mkn nasi minyak~sebok nk mkn nasi minyak, diet utk convo ko hape crite??? hahahahha
Hit: 9 Laman Asal