Simple update sebab keje tengah banyak

Hand bag saya paling mahal dah putus....  Sedey betol..  Nak kata pakai lasak2, takdela pulak....
Hand bag tu..sejak di beli setahun setengah yang sudah, setengah tahun duk je dalam dust bag.  Lepas tu baru pakai utk ke kenduri dan juga keraian sahaja.  Lately kerap pakai sebab Raya kan...

Tetiba boleh plak putus....Ala..kalau korang tgk hand bag tu...mesti ramai yang kata beli baru je..  Yela..kalau ikutkan..memang tak boleh la lawan brand2 best kan..  Nie brand biasa2 je..  Tapi memang sedey la putus plak..

Tak tau nak gi repair ke tak....

Ini lah satu2 nya hand bag paling mahal yang saya ada....Agaggaa...maklumla..i bukan Paris Hilton yang mementingkan fashion..  I redah je...

Beg Polo ku jugak yang tahan lasak....  design pun sporty..  Harga memang murah jela..  Haih..  RAsanya saya dah ditakdirkan pakai je beg biasa2...  Kalau yang mahal2 ni laju je rosak..haih
Hit: 23 Laman Asal