?ِ?ْ???????????????????ِ-??ِ???َّ?ْ?َ?ِ-???َّ?ِ?? 
Assalamualaikum WRT...


Kesah ni dah lama gak dah terperap 
tapi baru arini nak publish..hehehe
malas yg tahap gaban punye malas nak hapdet belog..
semuanya gara2x biz baru yg MQ baru start beberapa minggu yg lalu..
Huhuh..MQ ni mmg tak habis2x dgn alasan kan????
Takpe...nnt MQ hapdet ape dia biz baru MQ tu ek...
Tpi aritu kat SINI  MQ ada buat skit entry psl biz baru MQ tu..
takpe..nnt MQ cite lebih detail lagi ek...


Anyway nak cite kesah MQ baru dapat anak buah baru iaitu anak sulung kepada abg long MQ..
Alhamdulillah..My SIL selamat melahirkan cutie baby girl seberat 3kg pada 22/2/2012...cantik x tarikh? heheheh..
Dia beranak secara ceaser disebabkan masalah2x tertentu...
Actually my SIL tak boleh nak meneran..
so, baby heart rate dah slow gile..so,terpaksa emergency ceaser..
lebih kurang begitulah ceritanya..
apepon dua2x dah selamat..syukur.
Ini adalah ank sedara MQ yg ke empat tau! teruja okeh dah jadi aunty kpda 4 ank sedara..
menjadikan cucu emak n ayah MQ ada 5 org semua sekali..[termasuk Darwisya laaa..hehehe]
jom tgok budak tomei lote kat bawah ni


Presenting of our new family member , Ainul Najah Bt. Mohd Faiezal. 
masa ni melawat keesokan harinya,selepas atuk n nenek baby ni balik dari Sabah[jalan2 makan angin huhu]
katanya,sejibik ikut muka ayahnya[my brother]
tapi sometimes nampak cam muka kak Noor [my SIL] pon hader..hehe
yg baju putih tulah bapak kepada baby ni..yg berbaju oren tu my mom with her besan...
harap maaf..kepala my SIL terpaksa di cover sbb tak pakai tudun..hehehampon ye kak noor kusyg!
kami semua!di Hospital Sultan Ismail Johor Bahrudapat pakai GL sbb my bro keje gomen..untung arrr










 
myspace glitter graphics
Glitter GraphicsNak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!!
Hit: 31 Laman Asal