Teringin nak memasak bubur kacang hijau.. nampak sagu biji dan marconi.. gaul kan sekali..sedap juga  anak2 suka makan..
Lepas tu teringin nak makan bubur nasi ayam..ini lah rupanya anak2 juga suka masak..  Kuih pulut cucur udang.. memang sedap makan kuih ini..  Ini soto ayam masakan isteri etuza.. tak lengkap jika tak ambil gambar.. memang sedap.. tapi soto tu belum letak perasa lain seperti cuka, lada putih dan kicap... ..ada ke yang terliur..mohon maaf ya.. just kita mengisi blog jer..  Masa cuti ni sempat juga.. mencuba resepi kuih talam.. cuma lapisan kat atas tu..pudar warna.. nak letak warna merah..tak ada pula pewarna merah..
Inilah antara pelbagai rupa masakan etuza family semasa cuti...resipi makanan ini.. insha Allah kalau ada masa.. boleh juga share dengan kawan2.
@hakcipta etuza
Hit: 22 Laman Asal