SIZE: FREE SIZE, FIT FOR M/L SIZECOLOR: WHITE
MATERIAL: SOFT COTTON GOOD QUALITY
PRICE: RM55QTY: 1 PIECE ONLY

Hehe...hbsla aku klw tuan kedai jumpa blog haku nih. Hah hah. Since saya dh addict shopping online ni kan..bykla blog yang saya jumpa. Part2 yang kelakar camni lah yg tak tahan tu. Jual baju yang biasa2 je dgn harga beribu2 lemon. Yang lg kelakar ramai plak tu yang berebut2 nak beli. Untung tuan kedai. Kdg curious jgk saya..yang tukang beli ni tak pernah ke kedai di alam realiti ke apa. Ada tu shawl yang harga RM10 je kat psr mlm dibeli dgn harga berganda2 lbh mahal. Untung owner shopblog tu.

Ok. Entry buang masa unt di baca. Layannn...



::: Lama tak nampak Kak Ain..nekPP..Pastu rasa mcm dh lama tak masuk blog korg smua kan..klw topik2 raya tu saya klik baca klw rajin komen saya komenla sepatah 2 kata..yg byknya no komen. Entahla cam takde mood lg unt kembali ke aktiviti harian yg biasa. Still dlm mood raya. Asal pegi opis je nak moody. Klw lah hari2 adalah hari raya pertama..kan best. Haha.p/s: Sedang planning nak buat open house by next week. Agak2 ada tak kengkwn kat blog ni yang sudi datang? Mesti terharu kan klw korg dtg....blh jd kes nangis2 syahdu seperti di pagi raya. Hidangan istimewa mungkin "gajah masak rendang". huu..
Hit: 14 Laman Asal