Kali nie Karnival Jom Heboh berlangsung Di Stadium Batu Kawan,Pulau Pinang...mula la nak buat plan nak pg penang pulak...biasa la kitorang nie kan..ehehehe..tapi,masing masing 80/20 nak pergi atau tak....lepas celebrate bday boy Jumaat tue,masih bertanya jugak dgn yg lain2 trip ke penang..tapi semua tak boleh nak decide....hurm,majoriti besar mmg tak pegi la nie...;(....frust jugak....konon nyer..ahaks...sebelum nak balik,tetiba confirm pulak nak pg penang..hehehhe....tapi yg confirm pun Eina n Adik Suzaila je la....Yg kelakarnya,semua duk terfikir nak tinggal kat mana..ahaks...yer la,tak plan satu apa pun...padan muka kami!!!....ekekek...tak per la,redah je la...iskk..iskkk...sebelum tue,Eina ada mintak tlg Abg Faizal utk tanyakan Hotel yg terdekat kat stdm...Abg Faizal nie,kenalan kami yg menetap di Penang...so,dia bgla beberapa nama hotel...disebabkan dah lewat mlm,esk pagi je la kami call

Dlm jam 10 pg baru kami bertolak ke Pulau Pinang....dlm kereta,adk cuba call hotel2 tue..tapi semua fully booked...adehhhh....may be sebab cuti skolah...;(....tup2,Eina dapat call dari abg faizal....dia bgtau yg dia dah tlg booked kan hotel utk kami....thank uuuuuuu!!!!...dia booked hotel yg sama kami call,Pearl View Hotel....pelikz,masa kami call,pihak hotel ckp dah penuh...apa2 pun,thanks...;)

Alhamdulilah,kami selamat sampai kat Penang jam 2.30 ptg...itupun sampai kami sesat2 cari hotel....ABg Faizal ckp ext kat Prai..tapi ader la org nie mudah lupa direction yg abg faizal bg...ehehehe...sabar je la...sampai je kat hotel,kami nampak kereta yg begitu familiar park kat situ..ler,dia booked hotel kami sama ngan diorang rupanya...heehhe...biler nak check in,dapat sms dari chaq bgtau yg diorang ada kat Booth Hot FM jam 4 ptg...sempat la kami rehat2 dulu...

Dlm Jam 3.30 ptg kami gerak ke Stdm Batu Kawan.....Adam n lelain dah gerak dulu...sampai je kat stdm,tak ramai org sangat hari nie....Persembahan dimulakan dgn Nyanyian dari B.A.D Boyz..diorang perform 2 lagu iaitu Sayang Ku Janji n Pacar Pisau Cukur...ADAM nyanyi 3 lagu - Robot,Tukang Gempak n Benar Benar...Lepas persembahan mereka,B.A.D Boyz ajak peminat shuffle dgn diorang...setiap sorang kena pilih peminat yg ada kat booth..ehhehehe...mcm2 aksi diorang nie...masa diorang shuffle dgn peminat,fda tak dapat tgk coz singgah kat booth sebelah jap...hehehehe.....lama tak jumpa org kat booth sebelah nie...tue yg terus melekat kat situ...ahaks...

Sound sistem petang tue tak best pulak...lagu diorang asyik lompat lompat je...:(..tapi nasib baik diorang nie dapat cover...nak buat mcm mana,benda2 mcm nie bukan boleh nak jangka.....lepas dah habis nyanyian n game,ada sessi autograph dgn ADAM n B.A.D BOYZ...ramai yg beratur...tak menang tangan diorang sign autograph...hehehhe..

Xtvt kat Booth Hot fm habis jam 6 ptg.....tapi kami masih berlegar legar di tapak karnival...ada jugak booth yg tak der....mcm booth Power Root,Mamee .....baru plan nak beli brg2 kat situ buat bekal kat hotel...hehehehhe....Mlm tu plan nak keluar mkn...tapi kedai mkn kat hotel kitorang nie semua restoran cina pulak....budak2 tue biasala tdoooooo....so,kami keluar dulu la...nak tunggu diorang lapar la kami..hehehe....berjln2 merentas Jambatan Pulau Pinang....kitorang pun tak tau arah tujuan kat mana...heheh...so,masa pusing2 tu terjumpa la pulak Queensbay Mall..heheheh...so,singgah la kejap mkn kat sini.....lepas mkn,gatal pulak nak jln kat komtar....padahal tak tau jln nie...ekekeke...jd,kami pun jln le ikut signboard....bile sampai sana,semua pun dah tutup...;(...yg kelakarnya,kami sesat cari jalan nak balik.. cari jln keluar ke Jambatan Pulau Pinang tak jumpa..ahahahahah...berpusing2 la kami kat pekan tue ..adalah 1 jam lebih kot...ahaks...Fda nie sebenarnya banyak kali dah duk jln2 kat penang...kebetulan plak adik2 fda study kat USM,sedara mara pun ramai kat sini...biasala,dtg pun setahun 3 kali mana nak ingat jln...kekekeek....

akhirnya,jumpa jugak kami jln keluar.....nak dekat jam 1 pg baru kami sampai hotel...itupun sebab kesesakkan yg teruk kat Jambatan Pulau Pinang....diorang tgh repair jambatan ke aper ntah..sampai jln jd 1 lorong...adus...dpt msg,diorang plak baru keluar mkn...hah!,lewat gie mkn...nasib kami dah mkn walaupun masing2 masih kelaparan lagi..heheheeh....ntahla,mkn kat queensbay mall tak lalu ...padahal, makanan fda tue habis....



Tak boleh nak tdo pulak sebab masih lapar,jd kami turun mkn kat restoran mamak..jauh jugak la restoran tue....blah hujung skali dari hotel.....fda turun ngan adk suzaila...eina tak join kami,coz dia nak jumpa seseorang...nak berahsia ar tue..nyampah!!!!...hehhhee....Chaq n Boy join kami gie mkn...lepas mkn adik bayar bil...dia ckp kena RM23...hah!!!!..kena tipu la nie ngan mamak kedai tue....baik pie mkn mcd...msg2 mkn pun roti canai ngan air teh limau..confirm tak mkn dah kat sini....huh!
Hit: 23 Laman Asal