Selamat pagi semua & Salam 1Malaysia
diucapkan kepada semua Fan Blogerku
apa khbr?? terima kasih kerana sudi melawat
Blogku pagi nie.. sya tak tau la nak share ceta apa pagi nie
rasa mcm boring sangat2 coz tak tau nak wat apa
boring tahap Gaban dah nie..
huhuhuhuhuuh

Dah sebulan aku berkhidmat d RTM nie
tp keja/ tugasan hakiki pun tak ada lg tue mcm rasa
boring je ari2.. asyik melayan FB pun boleh gak jd Boring
tak tau la nak ckp apa..huuhuh

Nak tlg2 member wat keja dia.. keja pun dah ciap
adeiiiiiiiii.. bosanNya aku rasa..
Nasib baek la.. ada kwn2 yang bole bwa ceta2
so tak ada la kebosanan melanda..

Hari nie pergerakan agak terbatas sedikit
coz ari nie sya msh lagi membayar pose thn lepas..
sebelum masuknya bulan Ramadhan
heheheheh.. tp hari nie hari terakhir membayar
hapi gak byr pose nie coz
tak perlu la saya berhutang lg n than
duit pun jimat..
hihihihihihi

Okies la dulu kengkawan
sya nak rehat jap.. klu sya senang nanti
kita share2 ceta yg membosankan dari sya yer
hahahahahahhaha






Hit: 27 Laman Asal