Assalamualaikum

Baru balik dari  kampung, penat semalam pun belum hilang lagi..hmmm!! First nak cerita pasal perjalanan kami sekeluarga dari Banting nak ke Jalan Belimbing,Meru, gerak dari rumah 5.15 ptg yang mengambil masa 1 jam kalau melalui jalan shortcut and kalau lalui Highway mau 1 jam setengah, itu pun kalau jalan tak jem,hihi.. sabtu lepas punya cerita Sampai Jalan Abdul Manan, Allah beri ujian yang amat hebat, bunyi dentuman tayar kereta daddy me rosak, time tu dalam hati cik mie dah terbayang Rumah nenek, sedara mara & so on. Cari punya cari bengkel kereta, last2 dapat juga, pukul 7.15 malam. Alhamdulillah settle.

7.30 sampai rumah nenek, Majlis tahlil bermula, kebetulan time tu semua masing-masing sampai, kenduri tahlil itu hanya dihadiri oleh keluarga belah ibu dan Wak @ nenek,atok adik beradik nenek cik mie, bila dikumpulkan memang ramai jadinya, sepupu pun boleh tahan juga ramainya, tapi ada juga yang x hadir atas urusan kerja.

Cousin: Nisa,Liena,Me,Adzri & wawan

Sara kenit mata :P
Selfie lagi sampai lebam..gambar di atas tu selfie lepas habis kenduri,sebenarnya gamba ni kami 7 orang,ada adik dengan Dayana,colum x cukup..ape pun Thank you Nurnisa Najwa,my cousin kerna sudi bluetooth..hahaha, Ok cukup sampai disini.
Hit: 10 Laman Asal