Semua org tgh bz study. Semua org tgh gila fokus kat lecture notes je. Laptop tak shutting down lah smpai seminggu. Library penuh! Yang tak pernah pergi library sepnjang sem tibe2 plak nmpak batang hidung kat library. *td pergi library pun kena park moto jauh kot! Pergi mana2 b’kepit dgn nota. Syg nk tinggal! Cuba korg sorokkan nota member korg, sumpah time2 mcm ni silap2 haribulan korang bleh putus kawan tau!! Hahhaha..sallute!! Cuba tgk hari2 biasa, ada nmpk diorang buat mcm ni?? Hahaha.. Ada mmg ada, tp bilangannye boleh kira dgn jari tangan kanan SAHAJA. :P

Saya?? Study gak... Tp mood study tak berapa nk dtg. Puas dah seru2, tak dtg jugak! Mood lbh kpd tesis. Bnyk bahan tak jumpa lg nih!! Argghhhhh..stresssssssss!!! Mood study, dtglah padaku.... Ku seru namamuuuuu....~~~~~~~
p/s : Mlm ni tak boleh study. Perut tak sihat. Ptg td makan kuew teow tomyam gila pedas! Mcm letak 1 kebun cili padi. Mgkin mood chef tak berapa baik. Sering diganggu ketika asyik menonton sinetron Nada Cinta. Arghhhhhhhhhhh, skrg saya yg kena menanggung akibat! Uwaaaaaaaaaaaaaaa....
Hit: 17 Laman Asal