Ilmu Pasung Bumi

ILMU PASUNG BUMI/PASAK BUMI

dengan memgharap redho dan inayah di ijazahkn ilmu hikmah asli yang langka dan bgitu ampuh pegangan ulama2 pondok dan warisan kiai serta pjuang2 menentang penjajah.pernah diceritakn ilmu ini di gunakan pada tragedi 13 mei dan disaat menentang penjajah komunis dahulu.

kerna sifat keilmuan ini sungguh dirahsiakan pernah juga terjadi kpd sahabat saya yg mgamal ilmu ini terselamat dr kemalangan mgerikn.alhamdullillah dgn kuasa allah swt tiada kesan yg mmudaratkn walaupun ktika itu moto shabat hncur bkecai dlm kelajuan 150km.

ilmu cukup dirahsiakn kerana kesan tenaga haq nya cukup kuat dan ilmu ini bkn ilmu2 mainan atau sekadar cuba2 .dengan jasa dan kudrat iradah serta perkenan dari guru mursyid saya mgijazahkn kepada sesiapa yg bminat dan bsungguh untuk mdalami supaya tidak ditelan masa dan zaman.

ilmu ini bsandarkn ismu zat allah semata tanpa ada unsur mantra,jampi,puja atau khodam jin dan sebagainya tanpa merosakan akidah.ilmu mtauhidkn kpd allah semata2 supaya kita dekat kepadanya..

 ilmu terbahagi kepada 3 peringkat..tetapi peringkat satu pun telah memadai.tanpa ada unsur2 trik atau silap mata..insaallah berhasil dan pabila di ijazah anda berasa getaran tenaganya dan bole didemokan..tp ini bkn tujuannya untuk mnunjukn riak dan kesombongan. tp hnyalh skdar pmbuktian tingginya ilmu allah

 TINGKAT 1

akan diijazahkn dgn amalan 17jurus yg tujuan ini mghndar pbuatan jahat,sihir,atau yg boleh mmudaratkn nyawa pengamal.pabila diisikn murid akn rasa ketenangan batin dgn amalan zikir tauhid kpd allah.musuh yg myerang anda akan terpental dan pukulan tidak mgenai anda dan skiranya terkena jurus anda musuh akn kaku,merasa ksakitan teramat sgt pbila tdk dipulihkn.kesan selama sehingga 12jam atau penyerang pengsan atau luka dlman pbila tdak dipulihkn

Ini Info kpd yg dah ambil level JPB Asas: Kesan kesan jurus pada musuh yg menyerang:

Jurus 1-Menyentak dan merenyukkan usus.
Jurus 2-Menghasilkan gelombang tolakan menjarakan musuh drp diri kita
Jurus 3-kesan sama spt jurus 2
Jurus 4-Menghasilkan tolakan kpd bahu musus seolah2 diterkam oleh harimau(cengkaman tolakan pada kedua2 bahu musuh)
Jurus 5:Mengunci tubuh musuh ke bumi dan menghasilkan tarikan seolah2 dikunci pada tanah.
Jurus 6:sama spt jurus 5.
Jurus 7:Tusukan pada ulu hati bertubi tubi.
Jurus 8:Hentakan pada jantung musuh menyebabkan jantung seolah2 terkunci degupan nya.
Jurus 9:Menghumban musuh2 yg datang menyerang secara beramai2.
Jurus 10:Memutuskan saraf otot musuh yg memegang sebarang senjata.
Jurus 11:Menyentak pada halkum leher musuh
Jurus 12:Merenyukkan saraf buah pinggang musuh.
 Jurus 13-Memasungkan pergerakan musuh dan menyentak semua anggota tubuh musuh ke bawah.
Jurus 14:Memusingkan menyebabkan tubuh musuh seolah2 dipa tahkan oleh satu arus gelombang besar.
Jurus 15:Sentapan dan bukaan merosakkan kelangkangan musuh.
Jurus 16:Tarikan dan jerutan kepada leher musuh seperti mana orang yg digantung dgn tali gantung.
Jurus 17:Gabungan beberapa jurus utk menjana tenaga kota pada diri.selain drp beberapa jurus maut yg kesan impak nya pada musuh di paras maksimum vital nya.

MAHAR:RM377

 TINGKAT2

energi plindungan ini lbh kuat dan pada tahap ini klbhan pengamal boleh mgubati pelbagai masalah2 kronik seperti sihir,mmusnahkn jin,toyol,mbuang saka,pagar rumah dr ganguan pencuri dan jin,mgisi jurus pada org,barang dan bnda,membuat air penawar,mgubat org dr jarak jauh,membuat pgaran diri orang dan bnda serta tranfer energy pgasihan,pemagaran rumah,premises perniagaan, dan sesuai bg mereka yg berminat bukak pusat rawatan bg mbantu org ramai bg kaedah yg mudah dan berkesan.dan bg tujuan kselamatan energy nya lbh kuat dan org terkena jurus anda akn mgakibatkn luka dlman,pengsan dan bisa mbuat mati klau tdak dipulihkn.ilmu yang di ijazah peringkat ini:

1-RAHSIA AMALAN PENGALIRAN NUR SYIFAQ
 tujuan ilmu ini membolehkan perawat merawat segala jenis penyakit samada jarak dekat mahupun jarak jauh

2-AMALAN KAFIAT HURUF TENAGA PENYEMBUHAN
 -tujuan ilmu untuk myalurkan tenaga rohani pada pesakit dan dalam masa yang sama mcabut penyakit samada ganguan dalam tubuh pesakit

3-AMALAN TARIK SAKA DAN KUNCI SAKA

 4-AMALAN PUTUS SAIF MAKRIFATULLAH
 -tujuan menawarkan sihir,pukau atau guna dalam tubuh pesakit

5-AMALAN MEMASUKAN NUR SYIFAQ PADA AIR ATAU MEMBUAT AIR PENAWAR YANG MUJAROB BG PELBAGAI TUJUAN

6-AMALAN PAGAR RUMAH DRPADA SEGALA SEKALIAN MERBAHAYA TAHAP TINGGI

7-AMALAN JURUS TUMPANGAN PADA BENDA,ORANG,AIR,KENDERAAN AGAR TERLINDUNG DARI PELBAGAI TUJUAN JAHAT

8-AMALAN JURUS KOTA,SENJATA MKRIFAH,JURUS PAKU,JURUS PAKU PADA DIRI DAN PELBAGAI ILMU YANG AMPUH YANG DIRAHSIAKAN

*kesemuanya ilmu ini bukan ilmu biasa atau ilmu ilmu yang biasa yang lihat di internet..kalau begitu anda mbuang masa.dan bukan juga ilmu dari copy paste yang biasa lihat di buku buku perubatan atau di blog2 keilmuan percuma.ilmu ini adalah sebenarnya keilmuan haq yang telah terbukti oleh penulis.yang sengaja di rahsiakan dan ilmu ini adalah juga adalah warisan2 yang sangat dirahsiakan

 MAHAR:RM777

 amaran:kesemuanya ilmu diatas bkn ckp2,omongan kosong,trik,silap mata,ini adalah ilmu hikmah yg haq dan nyata,semua keilmuan bersandaan ayat al quran,tauhid,asma allah,ismu zat,tanpa mengadaikan akidah anda,datang dan buktikn insaallh berhasil dengan berkat allah s.wt.berminat bole email syukgenting@gmail.com atau hubungi 019 2959366 utk pertanyaan..insaallah.bole belajar secara hadir diri atau secara jarak jauh untuk pengijazahan.Published: 2013-02-06 Hit: 147 Laman Asal
membudayakan Ilmu
Bismillahirahmanirahim..kebelakangan ni fikiranku bersilang tanya bagaimana mahu menjadi orang yang berusaha membudayakan ilmu  ditengah-tengah alasan kekangan waktu, taklifan yg pe .. ..
First Bumi Kenyalang I Miss You
FriEnDs... she is my friend.. her name is Asmiza.. I call her Kak Miza.. she act like a sister, always advise me.. .. ..
Fahamilah Dengan Ilmu Serta Mohon Taufik Dan Hidayah Allah Swt
FAHAMILAH DENGAN ILMU SERTA MOHON TAUFIK DAN HIDAYAH ALLAH SWT Syiah: Mazhab Atas Nostalgia Sejarah Tamadun | SYIAH: MAZHAB ATAS NOSTALGIA SEJARAHProf Madya Dr Mohd Asri bin Zainul A .. ..
Ada Yang Allah Beri Taufik Hidayah Dan Ada Yang Tidak malah Allah Beri
Utusan, TV3 diperdaya pemimpin kanan DAP? http://amkns.blogspot.com, 27 Apr 2012 Apabila Senator Tunku Abdul Aziz Tunku Ibrahim yang juga Naib Pengerusi DAP memberi .. ..
Akhir Zaman Dakwah selain Ilmu harta wang Amat Diperlukan maka Yang Ka
PAS lancar stesen TV internet, ajak rakyat pilih yang terbaik Hazayani Zakaria, 17 Jun 2012 (Peserta Himpunan Hijau Selangor 1) SHAH ALA .. ..