Brooch Bunga Dan Rama rama Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

Alhamdulillah.. ari sempat juga k.ba upload gamba2 terbaru.. skarang kelas abacus k.ba penuh utk 7 malam... maksudnya tiap2 malam k.ba ada kelas abacus... sedikit bz.. tapi, kerana minat dengan dunia kraf nih, k.ba terpaksa bahagi2kan masa, agar semua kerja berjalan dengan lancar.. dan cuba memenuhi permintaan custemer k.ba.. dan terima kasih coz sudi berkunjung ke laman blog n sudi mbuat tempahan ngan Maya Kraf... Syukur Alhamdulillah.. :D

Hasil kraf yg diletakkan kat survenir corner Baha's Camp (Air Terjun Stong)... 


 Pencil Case
 Keychain nama  Kerongsang bunga  Biskut

 Shopping kain felt lembut kat Kedai Sus


 Kerongsang rama-rama
 Hair clip bunga


Published: 2012-03-17 Hit: 17 Laman Asal
Tutorial Buat Brooch
Bismillahirrahmanirrahim... Hari ni adalah hari ulangtahun kelahiran ummi saya yang ke 61 tahun.. Waktu yang indah memang tak terasa ia berlalu. tapi, hakikatnya itulah yang terjadi dalam h .. ..
New Year Brooch
Kalau kita pergi Restaurant ker, pergi Supermarket, dalam Kereta...Boleh la gunakan HANDBAG HANGER untuk sangkut bag kita....Sebagai langkah keselamatan & juga hiasan di handbag....Jom layan .. ..
New Year Brooch Buah Apple
Harga: RM18.90 SepasangWarna Pilihan: Putih, Coklat, Hijau, Biru, White & Red, Maroon, Pink, Pelangi, Ungu, KelabuDesign terbaru, brooch gambar apple. Sangat cantik .. ..