ABU BAKAR MERAHJulai 1955~ 19 Sept 2010
5 pagi 19 sept beliau menghembuskan nafas terakhir setelah hampir 5 bulan terlantar akibat pembedahan pintasan jantung ( maybe operation ni x berjaya kot) sbb beliau sihat walafiat sblm menjalani pembedahan ni
beliau adalh rakan seangkatan ayah.. aku mmg x rapat..tapi mak, ayah sgt rapat dengan keluarga inimungkin rapat..tapi masa kekecik jek..biasalah.. aku anak navy kan..nomad sepanjang ayah servicenavy dedulu bukan mcm skrgtime ayah sailing mak mulala ngangkut aku n kipas kecik p tido umh kengkawanmak kan penakut cam akuyg aku ingat , mmg aku selalu tido umh dia, mkn umh dia.main ngan arwah ain.
moga Cik Sue tabah menghadapi semua ujian NyaAllah lebih sayang kan mereka.apalah agaknya rasa bila satu2nya anak perempuan meninggal n diikuti dengan suami tercinta tempat bergantung meninggal dlm tahun yg sama (remember this post?)belum pon hilang kesedihan, ditimpa lagi 1 kesedihantapi apapun pasti ada hikmah disebalik semuaanya
ayah n mak bertolak ke Melaka, pagi Ahad aritu untuk melawat jenazahaku xleh pegi..sbb bajet suda xde untuk berjalan lagi.. tapi aku tetap mendoakan semoga roh beliau ditempatkan dikalangan orang2 yang berimanAmeen.... 

Hit: 20 Laman Asal