cerita ni sudah berlalu 4hari lalu..selamat tinggal kelisaku..aku terpaksa melepaskanmu..sayangnya kan lg berapa tahun ja nak habis apakan daya xde rezeki..kereta pertama kereta yg begitu banyak jasa pada kami..tak pernah buat hal.tapi terpaksa lepaskan ats sebab2 tertentu.saat akhir aku naik pada malam ahad 21/9/2014..terasa sayu je terasa sedih tak sangka smpaii begini jdnya.. malam tu malam sejarah buat kami n family kawanku..ermpp dh jd detective conan malam tu..nk selesaikan kereta punya hal dr kecik jd besar plak..tp alhmdullillah la semuanya selamat dn dapat balik kereta..moral of the story sebelum buat apa2 kena pikir dulu bila dh terkena xboleh nk cakap apa.gigit jari la jawabnya..walaupun sedih aku anggap xde rezeki utk kami..berbuat sesuatu mengikut perasaan tanpa memikir kan apa yg akan bakal berlaku adalah kesilapan besar buat mu syg.apa2pun jadi ini sbgai teladan dlm hdup kita.
Hit: 21 Laman Asal