hai semua..mama tengah takde mood nak keje ni. kalo bleh, nak baring-baring or tidur-tidur jek kat umah.tapi, mana boleh kan.kalolah bleh ikutkan perasaan, kan best...hukhukskang ni mama tgh buat AFN, tapi hotak dah takleh nak pikir lah. [malas sebenarnya.ngeh3]tu yang gatal jek jari ni surf itu ini.hikhiksekali..."
"
"
"
haa..., tak pasal-pasal dah ngidam nak benda nih.hukhukorang peknen salunya ngidam makanan, mama ni ngidam kasut la pulak.apa punye pesen ngidam pulak neh??ni pun kire ngidam ke?atau ngengada jek yg lebeh?hehehe
ntahlah, rasa berkenan jek kat kasut neh.comel kan???

credit to crocs malaysia
mama berkenan sangat-sangat dgn croc Lily LJ Plaid kaler merah ni.ingat nak sambar lah gaji ni. OK x?lambat tul gaji kan?nak tunggu 20hb, rasa cam 20 tahun lagi jek.ngeh3
agak-agak, ada tak kat outlet bukit tinggi klang?korang penah nampak tak?atau korang ada nampak kat outlet lain?kat mana ek?atau..korang penah nampak yg imitate kat pasar malam or kat pasar stadium or kat uptown ke?silalah jangan segan-silu bagitau mama ye...mama dah berkenan sangat2 neh. kang terliur plak "our lil teeny tiny miracle" mama neh.hikhik
kalo bleh, nak gi kat outlet tu dan terus beli.takmo penat-penat pergi, pastu tak ada. nanti keciwe plak.hukhuk
korang tolonglah usha-ushakan tuk mama.kalo korang lalu kat croc, jenguk2 lah ada tak Lily LJ Plaid neh, kaler merah hitam size 4.kalo ada terus roger mama tau!!!jangan lupa ye!!!
nak samong buat keje!!!
p/s: papa ada intebiu kat SDV Transport, Subang kul 10.30pg td, good luck, cayang!!!
p/s 2: makan Mcdono lunch tadi.yummeh.sedapnya sundae pineapple.masih terasa-terasa ditekak.nyum-nyum


love: mamazahra ^__^
Hit: 13 Laman Asal