Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera

Pengedar Shaklee Johor Bahru: Kita rakyat Malaysia dihidangkan dengan pelbagai juadah makanan yang menjadi santapan kita setiap hari. Tetapi adakah kita mengambil pengambilan makanan secara seimbang?

Ramai yang tidak mempunyai kesedaran berkaitan kesihatan mereka. Mereka tidak memikirkan keadaan mereka jika sakit kelak.  
Apa yang saya cadangkan anda perlulah mengambil langkah berjaga-jaga dengan mengamalkan supplemen sebagai pencuci usus anda supaya bersih dari segala kotoran yang melekat di dinding-dinding usus anda.
Supplemen yang saya cadangkan ialah Herblax.
Fungsi Herblax:-
* Membersihkan najis yang tersekat dan          terkumpul lama di dalam usus * Membantu masalah sembelit * Mengempiskan perut * Mengurangkan berat badan * Detoksifikasi - menyingkir toksin dari            badan supaya usus lebih mudah                      menyerap   khasiat vitamin

Cepat untuk tempahan hubungi saya segera!
TESTIMONIDAFTAR SEKARANG
  KELEBIHAN JIKA ANDA MENJADI AHLI
   
   KLIK DI SINI

COD JOHOR BAHRU/ TAMPOI/ SKUDAI/ BANDAR BARU UDA PENGHANTARAN KE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA, SABAH DAN SARAWAK

~~~Perunding Vitamin Anda : ~~~ ♡♡Noor Ain Osman ♡♡ Shaklee Independent Distributor ♡♡ [ ID No : 1043431] ♡♡ Contact No : 012-7646324 ♡♡ Email : aieenosman@yahoo.com ♡♡Blog:www.momstoreretail.blogspot.comHit: 24 Laman Asal