Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera

Pengedar Shaklee Johor Bahru: Entry saya pada kali ini saya ingin menceritakan pengalaman saya tentang supplemen khas untuk ibu-ibu yang hamil. Pengalaman saya sendiri, saya telah merasai sendiri di mana sewaktu saya hamil anak ke-2. Keadaan saya mengandung kita kita tiada selera makan, tetapi Alhamdulillah setelah pengambilan supplemen dari Shaklee walaupun saya tiada selera makan bayi saya cukup nutrisi. Kalau anda ingin tahu saya tiada selera makan sehinggalah saya bersalin berbeza dengan anak pertama saya hanya tiada selera makan sehingga 4 bulan sahaja.
Alhamdulillah anak ke-2 lahir sahaja, yanag terkejutnya beratnya berbeza dengan abangnya. Abangnya berat ketika lahir 3.1kg tetapi anak ke-2 saya berat 3.3kg. Dengan keadaan kurang khasiat apa yang saya makan ketika itu. Tetapi dengan pengambilan supplemen Shaklee sememangnya membantu ibu-ibu yang hamil yang tiada selera makan. Anda perlukan nutrisi yang lengkap untuk anda dan juga bayi anda. Saya cadangkan anda perlu ambil supplemen Shaklee!

Cadangan saya anda boleh mengambil seperti;-
1) Omega Guard
2) Vitalea
3) Ostematrix
4) B- ComplexCepat untuk tempahan hubungi saya segera dan saya sedia memberi konsultasi terbaik.
Mengapa memilih SUPPLEMEN Shaklee
➡ Mendapat Kelulusan KKM ➡ Tiada kesan sampingan ➡ Terbukti berkesan ➡ Terbukti semula jadi ➡ Terbukti selamat
Saya doakan kesihatan anda bertambah lebih baik, kita berusaha merawat Allah jualah yang menyembuhkan.

TESTIMONI


DAFTAR SEKARANG
  KELEBIHAN JIKA ANDA MENJADI AHLI
   
   KLIK DI SINI

COD JOHOR BAHRU/ TAMPOI/ SKUDAI/ BANDAR BARU UDA PENGHANTARAN KE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA, SABAH DAN SARAWAK

~~~Perunding Vitamin Anda : ~~~ ♡♡Noor Ain Osman ♡♡ Shaklee Independent Distributor ♡♡ [ ID No : 1043431] ♡♡ Contact No : 012-7646324 ♡♡ Email : aieenosman@yahoo.com ♡♡Blog:www.momstoreretail.blogspot.com

Hit: 15 Laman Asal