hehehe... arini ada larian jubli emas spa... dengan selambe nya malas nk join. lagipun, consider kena rehat... semalam m.c... got bleeding in left ear. hurmm. kena bola masa main netball malam semlm... jap.nti cont cite... nk siap gi kedai potong...


~16:56

br sampai umah on 16:30, pegi kedai potong kt kajang sampai ke balakong... xdapat absorber BMW. tapi bleh agak la price range-depan je rm250-360 siap pasang. dah xjumpe tu terus ke mines shopping centre... jalan² dgn mr syediz, mcD & cari games xbox360. sonok je... lama xjalan² berdua slps CNY dulu. yeay-dapat game utk diri sendiri...

balik umah je mr syediz smyg, me main feeding firenzi. kekekeke.. (^^p)
ni dia dh start main cowboy dia, xde chance dahla... tunggu dia tido japgi amik turn balik...

sambung cite td, yg bleeding tu. main netball dgn member college kat pj... nak amik bola, uishhh. tersalah cemana tah, kena belah tepi muka kiri. dah kena tu... bunyi berdesing lama... dalam 10 second, terdiam kt situ. dah abih bunyi tu... terus rase telinga kiri ni malfunction & rase nk pitam! huhu... terus meraung!

esoknya bangun pagi macam nk demam... m.c & time org semayang jumaat tu went to policlinic ukm kt bangi, doc check & tgk ada bleeding inside. quite banyak, sb she cant see the gegendang telinga. muka doc tu pun cuak gak, & she referred me to the ent specialist @ putrajaya hospital. tunggu mr syediz balik from work on 4p.m, rehat jap then on 5p.m terus pegi hospital... masuk emergency room, tapi ent specialist dh tutup. doc on call check & dia ckp dh nmpk dah gegendang telinga tu. so she makes me an appointment on 3rd march to follow up. hurmm.. kalau pegi private ent specialist confirm dia dh buat telinga aku on the spot. ni kena tunggu 2 weeks. mr syediz said, maknanya not so bad & bleh baik sndr, cuma follow up nti takut papehal ke... hopefully nti baik... ini pun better than yesterday. sedih, takut jadi org pekak! dah la rabun dah!

lps balik je dr hospital singgah pasar tani... we bought a kerapu! hehehe... dinner buat tomyam & kerapu 3 rasa, terlupa plak nk snap a pix! sedap! cuma sos tu terkuat rasa oyster sauce...

arini xbuat ape pun... breakfast-made 2pcs of omelette & blackpepper sosej 4 mr syediz, nasik goreng cina for me... sedaP! hehehe...

ptg ni xtau nk wat ape gi...
Hit: 18 Laman Asal