Alhamdulillah..setelah grad pada bulan 11 tahun lepas, saya telah mengikuti program bersama GEMS (Graduate Employability Management Scheme) di Hotel Seri Malaysia Mersing selama 2 bulan. sepanjang kursus selama 2 bulan di sana, saya telah mengikuti 8 modul yang berasaskan event management dan bisness. best2! sebab apa tau..sebab tak la experience ni terhad kpd kos kimia saja..maknanya kita ni flexible.ada ilmu tang lain jugerr..hehe.. dah setelah 2 bulan di sana, saya telah ditawarkan oleh Hezmedia Interactive Sdn Bhd yang bertapak Bandar Sunway untuk menjalani praktikal 6 bulan. Alhamdulillah minggu ni dah masuk minggu kedua saya di sini. suasana macam mana?yesza..yg seronoknya tak bekerja di bwh tekanan. Bos muda lagi.usahawan muda la lebih kurang. Hezmedia adalah company yg baru. Company ini company game development.dia ada produk game math utk budak2 sekolah. terbaik lah! boleh main game hari2.tapi kami juga menjalankan aktiviti2 bersama budak2 sekolah untuk mereka meningkatkan ilmu matematik mereka. sekolah2 yang terpilih setakat ini adalah sekolah2 di sekitar lembah kelang..aha! next month, kami akan busy.skrg tgh buat research tentang sekolah2 yang kami akn tuju..tak sabar nk bersama adik2 rasanya..=)
Hit: 24 Laman Asal