On the way ke Pulau Pangkor
Hah kali ni kami pilih Pangkor sbg destinasi utk kami bercuti...heheh.....beshhh3.....
Haaaa kalau nak tau, kami 1 family mmg suka jln2...dlm setahun at least skali pn msti ada ja planning kami nk p mna2..Cuti kali ni kami p Pangkor, yg org kata best sgt tu kan, air dia jernih la apa lah..heheh... hmmm.....tmpt dia xdk la apa sgt, rumah rhat mmg dkat ngn pantai...tp best la nk layan angin laut kan....damai gila....huhu...esk tu, tggu pa g,jom la p mndi....syiok ooo main ombak, terguling2..heheh....dsebabkn sy sorg pmpuan, maka sy dibuli, di rejam, dilepaskn ke tngah, di tolak msuk dlm ombak....waaaa mmg bnyk la terminum air, termkn pasir..adehhhh....sugguh jht abg n adik2ku ni....huhu...tp apa pun mmg best....sbb masing2 kerja, skolah, n bila dpt bkumpul smua skali sgtlah sronok.....

Hehehe...yg kak ipar pun dlm ngandung2 dia p join kmi mandi pntai tu....skali kena pkui ombak, hah amek kau, tergolek2...sian tgkkk....heheh....tp x serik lak dia...mungkin sbb tu kot anak dia skrg suka sgt men golek2..haha...wlau mcm mnapun, time2 mcm ni mmg best, sgt enjoy.... :))
Hah ni klaku abg n adk2 laki....ishh3.....
Ni pulak, aktiviti wktu ptg...ptg2 pnjga kat situ akn bg burung2 knyalang ni mkn...kalu nk tau, burung2 ni bkn lah burung belaan tp liar yg terbang mai dr utan2 yg da kt c tu... pengunjung2 yg nak join bg mkn blh la...hah tgk ayh dgn aksi slumbernya smbil control kemachoannya.....hekhek.....sy??? errrr jgn hrap lah, takot seyhhhh....huhuhu
Hahaha....expresi muka yg agak takot tp masih nk bgmbar ngn burung knyalang tu...ini lah jdnya....heheh
Hah, dh penat kena pukui ombak, takot2 bg mkn burung, skrg ni time mkn la plak...Jom order apa nk mkn...ermm kalu x silap time ni tgh sbok2 ngn bola kot...hah meja kami ni beradap btoi2 ngn skrin bsarrrrr punyaaa....nk layan bolaaaa.....huhu

Pada keesokan harinya....kami pun pulang ke kampung halaman..huhu....ni time ats bot..nmpk x reaksi mak tu, tgh kulom coklat sbb dia nk tmuntah, mabuk laut..hehe...tegha nk smpai, siannn kt mak...smpai dmam2....
Hmm tgk la masing2 punya klaku....time ni dh nk blik pn....singgah tmpt yg cntik2 utk berposing2...hehe
Penuh gaya..mutu..keunggulan.....hekhek
Sekiannnn.......Selamat Jalan........ :))
Hit: 14 Laman Asal