Terima kasih kerana singgah sebentar melayarilaman blog al-kisah cerita tentang keluarga saya...saya Mohd Nazrul Bin Ab Kiplli sudah pun berumur 27 tahun dan telah mendirikan rumahtangga sejak tahun 2005..
Alhamdulillah...saya bersyukur kehadrat Allah s.w.tkerana memberikan rezeki yang amat bermakna kepadasaya dan isteri saya ( Farizah Binti Zamal )iaitukedua-dua cahaya mata yang sungguh sempurna dan comel..
Dalam laman ini saya ingin memasukkan slot2 aktiviti-aktiviti yang telah kami ikuti bersama-sama keluargakami....
Untuk pengetahuan kekawan sekalian...laman blog inibertujuan untuk saya kongsi bersama kekawan yanglain dan diharap dapat diberikan komen dan panduanserta sudi menjadi followers dalam laman blog kami..
Saya juga mengharap-harapkan agar kekawan sekaliandapat memberikan lagi cara2 yg terbaik dan panduandalam post editing,layout yg lebih canggih dan yang bersesuaian dengan laman blog ini...
Sekali lagi saya dan keluarga saya ingin mengucapkanribuan terima kasih di atas sokongan kekawan sekaliankerana sudi melayari laman blog ini dan memberikan komen,cadangan,dan panduan yang berguna untuk kami..
Sekian
Hit: 16 Laman Asal